Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolási piac: A hajrá élőben – folyamatosan frissülő rovat

Az átigazolási piac hajrájában a FociClub.hu élőben számol be minden fontos mozzanatról. A sok pletyka mellett vadászunk a hivatalos transzferekre, s várjuk a nap bombameglepetéseit, igyekszünk minél több érdekességet összegyűjteni. Vajon melyik klub, vagy klubok lesznek a legaktívabbak, ki lesz a mai nap legnagyobb meglepetése!? Nemsokára válaszokat kapunk, tartsatok velünk. Jó olvasgatást.

11948446_846102912125909_2063264059_o

01:00 Kedves Olvasóink! Elképesztő napon vagyunk túl, és köszönjük mindazoknak, akik ma (tegnap) akár csak egy percig is nálunk követték az átigazolási piac hajrájának eseményeit! Januárban találkozunk ugyanígy, addig pedig minden nap: CSAK A FOCICLUB.HU! Jó éjszakát!

U.i.: Az angol transzferablak csak kedden este hétkor zárul szóval még komoly izgalmak várnak ránk

00:59 BRÉKING! A spanyol La Sexta szerint a Spanyol Labdarúgó Liga (LFP) éjfél után 20 másodperccel (igen, húsz másodperccel!) kapta meg a De Gea átigazolását hitelesítő dokumentumokat a Manchester Unitedtől, így azok nem érvényesek.

00:54 A Cadena Cope szerint a Real Madrid igyekszik bebizonyítani, hogy a dokumentumok 23.59-kor érkeztek meg, a Cadena Ser szerint pedig a klub bizonyítani tudja, hogy az angolok valóban 23.59-kor továbbították a Ligának a szükséges papírokat. Egyre bonyolultabb ez az ügy…

00:43 Nem csak elad, vásárol is a Porto! A portugál sztárcsapat a mexikói válogatott Miguel Layúnt vette meg a Watfordtól, hogy egy-két éven belül többszörös haszonnal túladjon rajta.

layún001

00:30 Izmos kis csapat alakul Sevillában! A Betis ugyanis megszerezte a holland támadót, Ricky van Wolfswinkelt is, igaz őt csak kölcsönbe a Norwichtól.

00:27 Joaquín hazatért! A tékozló fiú (34 éves veterán) kilenc esztendőt követően visszatér a Real Betis-hez! HIVATALOS!

00:24 HIVATALOSNAK TŰNŐ ÁLLÁSPONTOK: Egyelőre David De Gea és Keylor Navas is marad eddigi klubjánál, változás pedig csak jövő nyártól lehetséges! Dráma, csak az a fránya dráma!

00:23 Vérszemet kapott a Roma! A brazil Emerson Palmieri a Santos-tól érkezett a “Farkasokhoz”, mezszáma pedig a bűvös 33-as lesz.

00:15 Az AS szerint bukta a David De Gea – Real Madrid házasság! Az ok prózai: nem érkeztek be időben a portás papírjai a spanyol liga illetékeseihez!

00:08 “Maradni akarok, és megharcolok a pozíciómért.”Marcos Rojo, a Manchester United balhátvédje, miután sokan már ma eladták képzeletben valamelyik kitartó kérőnek.

00:03 Egy argentin fiú Rómában! Ezequiel Ponce 4,2 millió euróért cserébe jött az AS Romahoz. Eddigi klubja a Newell’s Old Boys volt.

23:59 A korábbi hírekkel ellentétben a francia U21-es válogatot Mario Lemina nem kölcsönbe érkezett a Juventus-hoz! A “Zebrák” ugyanis 12 millió eurót adtak érte, a Marseille-nek. HIVATALOS!

23:53 A Manchester Citytől igazolt a spanyol kiscsapat!

23:45 Nem láttuk, nem hallottuk, de állítólag Antoine Griezmann (Atlético Madrid) nagyon fogadkozik, hogy ő bizony holnaptól a Manchester United játékosa lesz. Mi már mindent elhiszünk!

23:41 A Canal+ szerint ha minden jól alakul Martial számára, akkor a végén a Manchester United 80 millió eurót fog fizetni érte. Az alapösszeg 50 millió, plusz további 30 millió, különféle teljesítések esetén.

23:33 Pablo Oliver Kemen klubot és ligát váltott – a Newcastle-t hagyta el a Marseille-ért

23:30 Elemükben voltak az olasz klubok! Jöjjön a SkyItalia top 5-ös listája:
1. AC Milan – 70 millió euró
2. Juventus – 60 millió euró
3. Inter – 50 millió euró
4. Napoli – 35 millió euró
5. AS Roma – 30 millió euró

23:27 Ajaj! Úgy tűnik a Napoli elcsúszott pár perccel, hiszen Roberto Soriano játékjogát nem sikerült megszerezniük a zárásig a Sampdoria-tól, pedig már a hivatalos papírok is kéznél voltak.

23:26 Hernani megpattant az Olympiacostól, de csak kölcsönbe, így ha csak ideiglenesen is, de a Porto játékosa lesz.

23:18 Madridban még mindig az órával versenyeznek, ugyanis továbbra is lóg a levegőben De Gea Realba igazolása

23:15 Jött egy német hír! A piac Németországban már zárult, de kiderült, hogy Maurice Multhaup 3 évre az Ingolstadt csapatához kötelezte el magát.

23:11 “Görögországba került a megbukott rekordigazolás – hivatalos!”

23:10 HIVATALOS: Dobbantott az Inter – a milánói klub soraiban van már Melo, Telles és Ljajic is!

23:08 A Porto csapatánál Corona! A mexikói játékos a Twente csapatát hagyta el.

23:04 Ha már Olaszország! Mervó Bencéért a Palermo részéről úgy tűnt, nagy az érdeklődés, ám a korosztályos válogatott játékos úgy fest, maradt az MTK-ban.

23:01 Nagy a barátság a Juve és a Marseille között: Isla a torinói klubból kölcsönben igazolt a francia élvonalbeli klubhoz, míg De Ceglie is a kikötővárosi csapatban folytatja!

Paolo De Ceglie, Marseille

FINE! 23:00-kor hivatalosan bezárta kapuit az olasz átigazolási piac! Innentől kezdve nincs tovább, lezárultak a transzferek a dél-európai ország klubjainál, ám érdemes lesz továbbra is figyelni, hiszen még nem minden került nyilvánosságra, vagy vált hivatalossá!

22:56 Marseille-ből Torinóba: Lemina kölcsönben csatlakozott a Serie A címvédőjéhez, azaz a Juventushoz!

22:54 “Dortmundi ásszal erősített a Fiorentina” (részletekért katt!)

22:50 Victor Moses közel jár ahhoz, hogy a Chelsea-t elhagyja és hogy a West Ham United játékosa legyen.

22:48 HIVATALOS: A marokkói válogatott Hachim Mastour az AC Milan csapatától kölcsönbe a Málaga együtteséhez szerződött!

22:46 Van még mozgolódás hazánkban is! Nagy hal akadt a Soroksár hálójába.

22:41 BRÉKING: Mbokani a Norwich csapatánál folytatja pályafutását. A Dinamo Kijev csatára viszont “csak” kölcsönben igazolt az angol klubhoz.

22:39 Úgy fest, a nagy mozgolódás ellenére Víctor Váldes marad a Manchester Unitednél. Azért gyanús a dolog, hiszen a spanyol hálóőr nemrég változtatta meg a Facebook-on a borítóképét, amelyen a Vörös Ördögök címere díszeleg.

22:36 Beigazolódni látszik, amit várni lehetett: Hernanes hamarosan a Juve játékosa lesz. Az Intertől érkezett középpályás már az orvosin van Torinóban.

22:23 Keylor Navas már orvosin Manchesterben! Ami pár órája viccesnek, kacsának tűnt, szép lassan hivatalos transzferré válik…! Lezárulhat a De Gea-saga…

22:09 Monacoból erősített a Valencia! – hivatalos (Részletekért KATT)

22:05 Az Interből erősített a Sevilla! (Részletekért KATT)

21:50 A Napoli állítólag közel áll a Real Madrid védőjének megszerzéséhez Nacho klubváltását bármelyik pillanatban bejelenthetik a felek.

21:38 A Serie A-ból a La Ligába, avagy Milánó után Sevillában kell helytállnia az Inter védőjének Marco Andreollinek! Igen, még az Inter játékosa, kölcsönszerződésről és opciós jogról állapodtak meg a felek.

21:35 Korábbi válogatott labdarúgóval erősített az NB I újonca! (Részletekért KATT)

21:28 Friss pletyka gall-földről, Érik Lamela elhagyhatja  Londont, amennyiben a Tottenham és kérője a Marseille meg tud egyezni a vételárban. Korábban az Inter és a Roma is érdeklődött a 23 esztendős argentin iránt.

21:25 Aymen Abdennour hivatalosan is a Valencia játékosa! A 26 esztendős tunéziai középső védőért piaci árának a dupláját fizették, avagy 20 millió euróval lett gazdagabb az AS Monaco labdarúgócsapata.

21:20 Újabb hír Törökországból, Großkreutz mellett a Manchester City fiatal középső védője Jason Denayer is a Galatasaray játékosa lesz. A 20 esztendős belga labdarúgó egy esztendőre érkezik kölcsönbe, piac árát egyébként 3 millió euróra taksálják.

21:10  Távozott a Dortmund világbajnoka (Részletekért KATT)

21:01 Az AC Milan nem szeretne Alessandro Matri útjába állni, ezért inkább kölcsönbe adja a Lazionak. HIVATALOS!

20:55 Alamuszi nyúl nagyot ugrik: Keylor Navas diktál a MU-nak, és a Realnak! A kapus garanciát akar a “Vörös Ördögök” kezdőcsapatába, illetve jelentős fizetésemelést.

20:54 “Már minden kész van. Hernanes a Juventus-é!” – nyilatkozta a Giuseppe Marotta, a Juve sportigazgatója. Állítólag a brazil helyére érkezik az Interhez Ljajic.

20:39 Már mondtuk, hogy mi is kérünk az anyagból, amit a Manchester Unitednél szednek. Elvégre úgy tűnik, hogy még Thierry Henrynak is küldtek belőle: “Láttam már Martialt játszani 4-5 alkalommal. Mindig magamra emlékeztetett. A csúcsra fog jutni.”.

20:34 A kis Kevin De Bruyne is twitterkedik. Állítása szerint Manchester még ha egy nagy büdös iparváros is, akkor is nagyon szép. A csapatában pedig több náció van, mint a Keletin, de már nagyon várja, hogy végre köztük legyen. Rendes srác ez nahh, nem is értjük Mourinhot.

20:32 Bármit is üzenget (vagy sem) az a De Gea gyerek, Keylor Navas nem vacakol. Adjátok Neki a Vörös Ördögöket, adjátok! Állítólag már megy a matek, meg a papírmunka. A szigetországi munkavállalási nem lehet gond a costa ricai kapus számára, lévén spanyol állampolgársággal is büszkélkedik.

20:29 A francia Rennes-nél csúcsra jár a tarháló-motor! Újabb kölcsönvétel, ezúttal a kolumbiai Juan Quintero személyében, aki az FC Portotól ruccan át Frankföldre. Mondtuk már, a kölcsönök napja… Csak a bankok meg ne tudják!

20:23 “Az se érdekel, ha a Real Madrid egy kitöltetlen csekket küld nekem” – döntötte romba David De Gea az egész napunkat.

20:20 A hírek szerint Adam Ljajic egy kis fizetésemelésért cserébe szívesen megy el zsoldosnak az Interhez, míg egy szerb futballprostiért cserébe a Roma csak örül a plusz 10 millió eurónak. Nem hivatalos, de állítólag Ljajic a hétvégén már kék-feketében zsugázik!

20:13 Minőségi erősítés előtt a holland bajnok PSV! Az eindhovenieknél köthet ki az angol második ligás QPR-ból elvágyódó holland válogatott középpályás, Leroy Fer.

20:08 Meglepetésre egy világbajnok játékos szorult ki a Borussia Dortmundból! Kevin Grosskreutz sértődöttségében egészen Törökországig menekült, mégpedig a Galatasaray együttesébe! MÁR MAJDNEM HIVATALOS!

20:01 Ander Lindegaard most már hivatalosan is megunta az éveken át tartó kispadozást a Manchester Unitednél. A dán portás két szezonra kötelezte el magát, a WBA-nál.

lindegaard001

19:58 A korábbi Milan-kedvenc Alexandre Pato most már “isti-bizti” visszatér Európába. Legalábbis a pletykarovatok izzanak, és a brazil karmestert a Spurs-szel hozzák össze.

19:55 Bár a “Szpesöl Ván” szerette volna lepasszolni Victor Moses-t a West Hamnek, a Chelsea támadójának nem állt rá a szája az igenre, a “Kalapácsos” kölcsönjátékot illetően.

19:52 Videoton – Legionárius triumvirátus elbocsájtva: Pajac, Mareval és Lujikx. Tisztogatás a vergődő bajnoknál?

19:49 Emanuele Giaccherini immár hivatalosan is a Bologna játékosa! A mai nap divatjának szigorúan megfelelve: CSAK KÖLCSÖNBE!

19:46 Jótékonykodik a Chelsea! A londoniak kölcsönadták ifjú tehetségüket, Jérémie Bogat a korábban már emlegetett Stade Rennes-nek!

19:44 Az Atlético Madriddal 2014-ben még bajnok Adrián López visszatér Spanyolországba! A portói kalandot már egy év után megunó karmester a Villarealhoz szegődik, kölcsönbe. HIVATALOS!

19:32 A spanyol futball transzferguruja, Guillem Balague szerint Keylor Navas is elfogadta a Manchester United ajánlatát, így egy kis mellékes pénzösszeg mellett a costa ricai hálóőr érkezik az Old Traffordra, David De Geaért cserébe. Neverending Story…

19:29 Az Internazionale és a Porto korábbi védője, Rolando a francia Olympique Marseille-ben folytatja pályafutását.

19:20 Van élet a Serie A-ban is! A világbajnok védő, Christian Zaccardo nem kívánatos személlyé vált a Milanban, amely ingyér engedte át a ligaújonc Carpinak.

19:15 Szegény Joel Campbell! Costa Rica nemzetihősét az Arsenal ismét kölcsön fogja adni, ha akarja, ha nem. A célállomás állítólag a a Ligue 1-ös középcsapat, a Stade Rennes.

19:13 Tőzsér Dániel egykori Genkes játszótársa, a szépreményű, de mára kissé elfeledett Jelle Vossen az angol második ligás Burnleyt hagyta el, a Club Brügge kedvéért. Érdekesség: Vossen alig két hónapja igazolt a szigetországba!

19:08 Javier „Chicharito” Hernández már Leverkusenben, és a Bayer világbajnok legendájával, Rudi Völler sportigazgatóval pózol.

chicharito002

19:05  Rivaldo fia Portugáliába igazolt – hivatalos (Részletekért KATT)

18:55 Újabb pletyka a De Gea-saga margóján, avagy még mindig zajlik a kötélhúzás a felek között. A legfrissebb sajtóhírek szerint nem csak 30 millió eurót, de Keylor Navas játékjogát is adja a Real Madrid a Vörös Ördögöknek.

18:48 James Wilson és a bőség zavara! A Manchester United fiatal csatáráért állítólag 15 klub is bejelentkezett, ám a labdarúgó még nem tudott dönteni…! Itt lesz az ideje…

18:46 BRÉKING!Martial átment az orvosin a Manchester Unitednél, nemsokára jöhet a hivatalos bejelentés…!

18:44 Keletről nyugat irányába, avagy a CSKA Moszkva kölcsönadta Efimovot a cseh Slovan Liberecnek!

18:42 Leverkusen játékossal erősít a bajnoki rajtot roppantmód elszúró Stuttgart. A svábok Robbie Kruse-t vették kölcsön egy esztendőre.

18:30 Tehetséges francia védekező középpályást vehet a Lyon! Lucas Tousart még csupán 18 esztendős, de nagy karriert jósolnak neki a szakemberek. Alapembere az u19-es gall nemzeti csapatnak, klubja a Valenciennes 3,5 millió eurót kaphat érte.

18:22 HIVATALOS: Támadó középpályással erősített a Hamburg, számol be a Bundesliga hivatalos weboldala, avagy Aaron Hunt immáron nem a Wolfsburg labdarúgója, hanem Stieber Zoltán csapattársa. (Részletekért KATT)

18:15 HIVATALOS: A Manchester United kölcsönadta Blacketet a regnáló skót bajnok Celtic Glasgownak!

18:05 Orvosin a Manchester United 50 milliós (!?) csatára! (Részletekért KATT)

18:03 A United csodagyereke Dortmundban – hivatalos (Részletekért KATT)

18:00 DAS ENDE! Avagy 18:00-kor hivatalosan bezárta kapuit a német átigazolási piac! Ami eddig megköttetett, az megköttetett, ami pedig nem, az már nem is fog…! Ettől függetlenül sok olyan klubváltás lehet, melyről még nem tudunk, melyet még hivatalosan nem jelentettek be. Ezek szép lassan majd potyognak elő az elkövetkezendő órákban.

17:55 A tengerentúlon is zajlik az élet, avagy az AC Milan legendája Alessandro Nesta lett az MLS-ben nemsokára debütáló Miami FC vezetőedzője, ezt a klub hivatalos honlapján jelentette be.

17:52 A brit Sun arról ír, hogy Paul Pogba ügyében ne izguljon senki, a Juve francia csillaga ezt a szezont még Torinóban tölti és csak jövőre bólint rá valamelyik kérőjének ajánlatára.

17:49 BRÉKING! – A Schalke 04 sem tagad tovább, a gelsenkircheni klub hivatalos honlapján jelentette be, hogy Julian Draxler a Wolfsburg labdarúgója lett!

17:46 Kapkodjuk a fejünket! – most éppen egy Januzaj képet csíptünk el twitteren, avagy ha még hivatalos bejelentés nem is történt, annak vehetjük,  a belga Dortmundban folytatja pályafutását. Valószínűleg egy éves kölcsönszerződésről van szó!

11931749_967960523262249_1076495154_n

17:35 Újabb hivatalos transzfert jelentettek be Újpesten! (Részletekért KATT)

17:32 HIVATALOS!Dante immáron nem a Bayern München játékosa, a brazil védő a Wolfsburgot erősíti a továbbiakban. A hírt a Bundesliga hivatalos oldalán olvashatjuk.  A felek 2018-ig szóló szerződést nyugtáztak kézjegyükkel.

17:28 Több forrás is megerősíti, hogy De Gea sorsa eldőlt, a Manchester United és a Real Madrdi állítólag megegyezett, a végösszeg pedig 35 millió euró! Persze ez továbbra sem hivatalos…

17:22 BRÉKING – Borini elkelt, 10 millió fontot fizettek érte (Részletekért KATT)

ÜDVÖZLÜNK MINDENKIT AZ ESTI FINISEN! – Az esti átigazolási hajrához új kép is dukál, köszönjük a grafikai alkotást a FociClub.hu új grafikusának Bács András személyében! Plusz információ, többen kérdeztétek, hogy miként zárulnak a piacok országonként. Nos, Olaszországban, Spanyolországban, Németországban, Franciaországban egyaránt ma zárul a piac, míg az angoloknál ma nincsenek bankok, így esetükben kedd este hat óra a piaczárás, nagy angol hajrá várható a holnapi napon, ezt szintén követhetitek majd nálunk egy folyamatosan frissülő cikk keretein belül. Apropó, a magyar piaci is ma zár, míg az orosz és a török továbbra is nyitva tart majd. Tartsatok velünk továbbra is, mi itt leszünk egészen a zárásig, sőt, picit még tovább is!

11948574_846062845463249_1711854568_o

17:12 Horvát csillag az Interben! – hivatalos

17:08  Hoppá! – Julian Draxler elkelt 36 millió euróért!?

17:01 Az Independent információi szerint maga Neymar is tartózkodik azoktól az információktól, hogy a Manchester United kedvéért elhagyná a Barcelona csapatát.

16:51 HIVATALOS: A francia középpályás, William Vainquer a Dinamo Moszkva csapatát hagyta el az AS Roma miatt.

16:45 BRÉKING: Raúl García elhagyta az Atlético Madridot, és az Athletic Bilbao csapatában folytatja karrierjét. A baszkok 40 milliót fizettek a spanyol játékjogáért!

16:34 A Marca szerint is órákon belül létrejöhet a Manchester United és a Real Madrid között a megállapodás, mi szerint De Gea a spanyol fővárosban folytatja karrierjét. A spanyol lap szerint 22 és 26 millió font közötti összeget fizethetnek majd a Királyiak.

16:33 Nate Chalobah, a Chelsea alkalmazásában álló játékos Londonból kölcsönbe a Napoli csapatához igazolt.

16:31 A Telegraph információi szerint a Manchester United játékosa, Januzaj már arra készül, hogy aláírja a kölcsönszerződéséről szóló papírokat a Borussia Dortmundnál!

16:30 HIVATALOS: Ismail Azzoui a Bundesligába igazolt! A Tottenhamtől a Wolfsburghoz szerződött a fiatal belga tehetség.

16:24 A Sampdoria középpályására, Roberto Sorianora vetett szemet az AC Milan, értesült a Gazetta dello Sport.

16:17 Újabb belga válogatott a Spursben?

16:12 Angliában van orvosin a Napoli sztárja!

16:08 Hernanes a címvédőhöz igazolhat.

16:05 Az as.com információ szerint a Real Madrid hálóőre, Keylor Navas nem utazik Costa Rica válogatottjával New Jersey-be, a jövő hónapban esedékes Brazília elleni barátságos meccsre, és az Uruguay elleni keretben sem lesz ott. Ennek oka az, hogy tisztázhassa helyzetét a Királyiaknál és akár a klubváltás is szóba jöhet, ha De Gea érkezik Madridba.

16:00 A Celtic sztárja is klubot válthat! A Daily Record értesülései szerint a holland Virgin van Dijk kész arra, hogy 24 órán belül csatlakozzon az angol élvonalbeli Southamptonhoz, amely 11 milliót fizetne a skót élcsapat játékosáért!

15:57 Az Újpest megint a Videotonnal üzletelt! Ezúttal a fővárosi klub szerzett meg egy játékost a székesfehérvári egyesülettől.

15:55 A bosnyák Hajrovic elhagyta a Bundesligát! A Werder Bremen játékosa kölcsönbe a spanyol élvonalba szerződött, ahol a nemrég kezdődő szezont végig az Eibar csapatánál fogja tölteni.

15:53 Az Inter a Mello-Telles kettősre csapna le, az olasz újságíró, Cristiano Acconci értesülése szerint, aki a twitteren tette közzé a hírt. Az említett két játékos jelenleg a Galatasaray tagja.

15:51 Az ausztrál válogatott Mile Jedinak a szigetországon belül válthat klubot. A Crystal Palace középpályására egy élvonalbeli és egy másodosztályú klub vetett szemet sajtóértesülések szerint

15:43 Rojo Monacóban? A Le Parisien arról értesült, hogy a Manchester United védője a hercegségbeli klubhoz szerződhet. Ha összejön ez a transzfer, az nagyban hozzásegítheti Anthony Martial leigazolását is Manchesterbe, feltéve ha egyáltalán távozik az argentin hátvéd. Persze ennek ellenére is nagy a versengés a francia fiatalért a Vörös Ördögök háza táján.

15:34 Martial és De Gea is érdekelt egy Real-MU üzletben, értesült a Marca. A spanyol lap úgy tudja, a hispán hálóőrre még mindig lecsaphat a Real, s bizakodnak szerződtetésében a Királyi Gárdánál, míg a Monaco 19 éves játékosát, Martialt 36 és 55 millió font közötti összegért vennék meg a Vörös Ördögök!

15:28 HIVATALOS: A Bundesliga címvédőjénél szereplő Pierre-Emile Højbjerg a Schalke 04 csapatában folytatja karrierjét. A Bayern játékosa kölcsönben került Gelsenkirchenbe.

Höjbjerg, Schalke 04

15:24 A SportsHUB információ szerint közel áll a Chelsea ahhoz, hogy Papy Djilobodji játékjogát megszerezze. Ha sikerrel jár az angol bajnoki cím védője az igazolás kapcsán, akkor a londoni kékek védelme erősödhet meg.

15:05 Twitteren trollkodnak idő közben, avagy Van Gaal 14 hónapos eddigi Manchesteri regnálása alatt 100 millió euróval többet költött játékosokra, mint a Swansea a klub alapítása óta…! Hétvégén mégis a walesi kiscsapat diadalmaskodott! A holland tréner ezidáig 14 hónap alatt 230 millió eurót költött. Sokat számít a pénz, de nem minden…

TeamSpeak 3 2015.08.31. 145152

14:58 A Telegraph szerint nyélbe üttetett az üzlet: Adnan Januzaj egy évre megpróbál kiteljesedni a Borussia Dortmundnál, hogy aztán erőtől duzzadva visszatérjen a Manchester Unitedhez, ahol ő lesz az új Ryan Giggs/Cristiano Ronaldo/Paul Scholes/David Beckham/Roy Keane.

14:40 Az unatkozó Emmanuel Adebayorra a hírek szerint szemet vetett a mai nap talán legtöbbet emlegetett klubja, a Manchester United!

14:30 Lennon újra Liverpoolban?! Bizony! Természetesen nem a Beatles legendás tagja, John Lennon támadt fel, hanem Aaron Lennon a januári esetet követően, ismét az Evertonban szerepelhet. Ma nagyon aktív a Tottenham!

14:24 Giaccherini készen áll visszatérni a Serie A-ba – sajtóhír

14:20 Napi “vádáfákk?” rovatunk – A Real Madrid meghosszabbította brazil védekező középpályása, Casemiro 2017-ig érvényes szerződését. A 23 esztendős tehetség így most az új állapot szerint 2021-ig erősítheti a “Királyiak” kispadját.

casemiro2021

14:16 Hiába sikerült a második idénye már jobban a Spurs-nél, állítólag Érik Lamela szívesen dobbantana a White Hart Lane-ről. A korábbi pletykák még a volt kenyéradóról, vagyis a Romaról szóltak, ám a Calciomercato szerint beállt a húspulthoz a Marseille is. Kölcsönszerződés lesz Marika néni, maradhat?

14:10 Az Old Traffordon kezdenek elszállni a dolgok! A BBC szerint a Manchester United 36 millió fontot is megadna a Monaco csillagocskájáért, Martialért! Reméljük van Gaalék nekünk is hagynak az anyagból…

14:07 Átigazolásfigyelő: Manchester United – Dortmund – Fiorentina vonal (Dortmundban még sok minden történhet ma…)

14:05 Szerződést hosszabbított Dárdai egyik kulcsembere! A korábbi U21-es német válogatott Sebastian Langkamp 2019 nyaráig biztosan a Hertha BSC kötelékében marad. A 27 éves védő eddig minden bajnokit végig játszott a berlinieknél.

13:57 Javier “Chicharito” Hernández már meg is érkezett Németországba, hogy aláírjon a Bayer Leverkusenhez! Őszinte meglepetés. de akár még alkothat is a Bundesligában, “Borsócska”!

chicharito

13:50 Nem átigazolási hír, de befutott a nap beszólása is: “Cristiano Ronaldo egy olyan srác, aki az első sorba szerez jegyet arra, hogy onnan nézze amint Messi díjakat nyert”Zlatan Ibrahimovic nyilatkozta, hogy ne múljon el nap ma se, az ő neve nélkül. Ha már marad Párizsban, a korábbi pletykákkal ellentétben.

13:47 Már nincs visszaút! Eggyel kevesebb kapus a Unitedben, ugyanis Anders Lindegaard már orvosin van a West Bromwich-nál. Ezzel eldőlt David De Gea sorsa is? Viszlát Real Madrid? Talán majd jövőre?

13:41 Értesüléseink szerint a Schalke illetékesei vérben forgó szemekkel tagadják, hogy a Manchester United és az Arsenal által is kiszemelt Julian Draxler maradna a Bundesligában, és a Wolfsburghoz szerződne.

13:36 Újabb védő érkezett Székesfehérvárra – HIVATALOS

13:34 A Zenit Szentpétervár nagyon szívesen elengedi a belga Axel Witselt a Tottennham Hotspurnek, de akár még az Öregcsertőnek is, potom 100 millió euróért. Azt mondják van az a pénz… Biztos?

13:29 Real Madrid – Liverpool ügylet a láthatáron! Gyenisz Cserisevvel már Carlo Ancelotti sem számolt, és  állítólag Rafa Benítez szintén nem tervez az orosz támadóval. Ezt a lehetőséget igyekszik kihasználni a ‘Pool! Kérdés, hogy kölcsönadás-vétel lesz a történet vége, vagy 5-10 millió euró cserél gazdát ma éjfélig?

13:23 Az FC Barcelona továbbra sem tart igényt a számkivetett Alex Songra! A Sky szerint a kameruni középpályás ezermester a 2015-16-os idényt is a West Hamnél tölti kölcsönben. Főleg, ha egyszer felépül kínzó bokasérüléséből. Eközben a “Kalapácsosok” egy másik kölcsönadásról is tárgyalnak: a jobb sorsa érdemes Victor Moses (Chelsea) is megszeretne ismerkedni az Upton Parkkal.

13:15 A BBC összedobott egy klassz kis világválogatottat azon játékosokból, akik még ma csapatot válthatnak. Hogy tetszene egy ilyen gárda?
De Gea – Garay, Stone, van Dijk – Bale, Wanyama, Pogba, Mané – Cavani, Benzema, Berahino.

bbc11

13:10 Megmozdult végre a Milan is! A piros-feketék kölcsönbe szeretnék megszerezni a Queens Park Rangers brazil középpályását, Sandrot.

12:55 BRÉKING! – Chicarito Hernandez orvosi vizsgálaton van a Bayer Leverkusennél. Erősítette meg fotóval a csapat leghíresebb rajongói twitter fiókja a BILD B. Leverkusen. A játékosa sorsa eldőlt, elhagyja a Manchester Unitedet. Részletek később.

12:51 Francia médiaértesülések szerint a Manchester United kiszemeltje a Monacos Anthony Martial elhagyta a válogatott edzőtáborát, hogy tárgyalhasson a “Vörös Ördögökkel”.

12:50 Újabb Manchester United játékos köthet ki a WBA-ban. Andres Lindegaard kapus a hírek szerint könnyen lehet, hogy Gera Zoltán korábbi csapatának lesz a hálóőre, írja a Sky Sports.

12:41 Charlie Austin a QPR tavaly felfedezett csatára több mint valószínű, hogy visszatért a PL-be. Az idén feljutott Bournemouth a legkitartóbb érdeklődője.

12:24 A Chelsea a Stones-ügy kudarca után most a Nantes védőjéért tárgyal, aki nem más mint Papy Djilobodji.

12:10 AS Roma: Dzsudzsák korábbi csapattársa érkezett-hivatalos

12:06 A Dortmund most a Manchester Unitednél próbálkozik. Adnan Januzajt szeretnék elhozni, írj a Sky Sports. Azonban nehezíti a dolgukat, hogy a játékosért versenyben van a Tottenham,az Everton, a Marseille és a Valencia is. A belga csak kölcsönbe távozna.

11:54 A Daily Mail szerint a Juventus mindenképpen le szeretné igazolni a Manchester Citytől az epizodista szerepű Samir Nasrit a csapat erősítésére.

11:51 Spanyol források szerint egyre valószínűtlenebb az, hogy a Manchester United elengedi David de Geat a Real Madridhoz. A hírek szerint a felek nem tudnak az árban megegyezni.

11:38 Az Arsenal és a Barcelona által is kiszemelt Yarmolenkoért, csapata elutasította a Dortmund érdeklődését, miszerint a csatár 10 millió font alatt nem eladó.

11:33 Saido Berahino a WBA csatárának klub váltása is elmarad a hírek szerint, ugyanis csapata hajthatatlan. A fogadó irodák már 1/2-ben adják a maradását. A játékosért a Tottenham volt a legaktívabb érdeklődő.

11:20 Javier Hernandez a Manchester United csatára a Bayer Leverkusennel tárgyal az esetleges klub váltásról. A csatárért a német klubnak 9 millió fontot kellene fizetnie.

11:15 Athletic Bilbao: Madridból érkezett a nagy igazolás! – hivatalos (A klub történetének második legdrágább játékosa!)

11:05 Nikica Jelavic a Hull Citytől Londonba teszi át székhelyét, ugyanis csapata elfogadta a West Ham ajánlatát.

11:02 A hírek szerint a Liverpool elfogadta a Sunderland 10 millió fontos ajánlatát Fabio Boriniért, aki órákon belül csapatot válthat.

10:51  A Tottenham is igyekszik, a hírek szerint 25 millió fontos ajánlatot tettek a Zenitnek a belga irányítóért Axel Witsel személyében.

10:37 Londonból erősített a Napoli, avagy a Chelsea egy esztendőre kölcsönadta 20 esztendős védekező középpályását. Nathaniel Chalobah megvásárlására opciós joga lesz az olasz csapatnak 4 millió euró ellenében.

10:30  KÖSZÖNTJÜK KEDVES OLVASÓINKAT! A végéhez közeledünk, zárul a 2015-ös nyári átigazolási piac! Pontosabban mondva hétfőről keddre virradóra éjfélkor zárják be a kapukat, az utolsó 24 óra eseményeit, a hajrát a FociClub.hu szerkesztősége igyekszik percről-percre átadni. E rovat keretin belül beszámolunk minden érdekes hírről a nap hátralévő részében, sőt, még azon is túl. Pletykák, hivatalos transzferek és várjuk a nap bombameglepetéseit is. Tartsatok velünk, térjetek vissza, mentsétek el magatoknak a cikk linkjét, és semmiről nem maradtok le. Jó olvasgatást kívánunk.

Szerző: FociClub.hu szerkesztőségének tagjai
(Eddig szerkesztette: Őszi Ádám, Herczeg Zsolt, Balogh József, Nagy Dávid)