Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolási körkép – a nap legfontosabb hírei – augusztus 29.

Üdvözöljük kedves olvasóinkat! Ez itt a FociClub.hu napi átigazolási összegzője. A nyári transzfer időszak végéig naponta csokorba gyűjtjük a legfontosabb hivatalos transzfereket és átigazolási pletykákat. Cikkünk a 19 és 21 óra közötti időszakban jelenik meg, tartsanak velünk minden nap, és ígérjük nem maradnak le semmiről…

atighir

Bayern München: a hírek szerint csütörtökig a német rekordbajnok Bayern München és a Liverpool tető alá hozza a portugál Reanto Sanches kölcsönszerződését. Bővebben itt.

AS Roma: az olasz Serie A-ban érdekelt AS Roma hivatalos honlapján jelentette be, hogy megszerezte a Sampdoria cseh válogatott támadóját nevezetesen Patrik Schicket. A transzfer részleteiről itt olvashatnak.

Barcelona: a Mundo Deportivo információi szerint a Leonardo Jardim által irányított AS Monaco szeretné leigazolni a spanyol La Ligában szereplő Barcelona török játéksát Arda Turan-t. Részletekről itt olvashatnak.

Arsenal: Angliában még 3 nap van hátra az átigazolási időszakból, így a Manchester City rákapcsolt az Arsenal kulcsemberének, Alexis Sancheznek a leigazolására. A részletekről itt olvashatnak.

Dortmund: a mindössze 20 éves török játékos Emre Mor érkezését ma jelentette be a Celta Vigo. A szélső 13 millió euró ellenében érkezett a spanyol klubhoz. Bővebben itt.

Inter Milano: Mint a tegnapi nap folyamán megjelent fotókat követően sejteni lehetett Stevan Jovetić klubváltása már csak idő kérdése. Kedd kora délután a francia Ligue 1 címvédője az AS Monaco a klub hivatalos közösségi oldalán meg is erősítette, hogy szerződtették Jovetićet az olasz Inter Milano együttesétől. A transzfer részleteiről itt olvashatnak.

Liverpool:Az L’Equipe francia sportnapilap keddi beszámolója szerint a Liverpool FC új ajánlatot tett Thomas Lemarért.Ezúttal 74 millió fontot + Origi kölcsönbe küldését ajánlották. Részletekről itt olvashatnak.

Juventus: úgy tűnik Benedikt Höwedes fogja pótolni a júliusban eligazoló Leonardo Bonuccit — írja a Gazzetta dello Sport. A Juventus már régóta keresi a megfelelő személyt, aki helyettesíthetné a 70-szeres olasz válogatott védőt. Bővebben itt.

Tottenham: a Mauricio Pochettino által irányított Tottenham Hotspur kötelékébe tartozó mellőzött osztrák válogatott hátvéd 18 millióért a Stoke City együtteséhez igazolt. A transzfer részleteiről itt olvashatnak.

West Bromwich: a Telegraph szerint Jonny Evans tényleg átigazolhat az Arsenalhoz, már ha őt egyáltalán hajlandó lesz elengedni a West Bromwich Albion, ugyanis a Manchester City is élénken érdeklődik a rutinos védő szolgálatai iránt. Részletekről itt olvashatnak.