Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolási Körkép – a nap legfontosabb hírei – Január 9.

Üdvözöljük kedves olvasóinkat! Ez itt a FociClub.hu napi átigazolási összegzője. A januári transzfer időszak végéig naponta csokorba gyűjtjük a legfontosabb hivatalos transzfereket és átigazolási pletykákat. Cikkünk a 19 és 21 óra közötti időszakban jelenik meg, tartsanak velünk minden nap, és ígérjük nem maradnak le semmiről…

januar9

Arsenal: Arsene Wenger az Arsenal menedzsere a szerdai Chelsea elleni Ligakupa elődöntő sajtótájékoztatóján beszélt Alexis Sanchez jelenlegi helyzetéről és cáfolta, hogy a Manchester City ajánlatot tett volna a chilei klasszisért. Bővebben ITT.

Atletico Madrid: a madridi székhelyű AS című sportnapilap legújabb beszámolója szerint Anotine Griezmann-nak nincs ellenére az, hogy a Manchester Unitednél folytassa majd pályafutását. Azonban a francia hírek szerint elképesztő összegű fizetést szeretne a manchesteri együttestől. Bővebben ITT.

Juventus: Corriere dello Sport információi szerint a Premier League-ben érdekelt német válogatott támadó középpályást, nevezetesen Mesut Özil-t az olasz bajnok Juventus szemelte ki és akár ingyen megszerezhetik a játékost a torinóiak. Bővebben ITT.

Liverpool: a Liverpool szurkolók nagy bánatára egy újabb klasszis készül elhagyni az Anfield Roadot. Daniel Sturridge már régóta évődik a váltáson. Bővebben ITT.

Barcelona: portugál sajtóértesülések szerint nem mindenkinek őszinte az öröme a Nou Campban, Philippe Coutinho érkezését követően. Állítólag a posztvetélytárs André Gomes máris szedné a sátoráfáját Barcelonából. Bővebben ITT.

Légióssors: a francia másodosztályában (Ligue 2) szereplő Nancy kedden bejelentette, hogy kölcsönvette Lang Ádámot az élvonalbeli Dijontól. A transzfer részleteiről itt olvashatnak.

Napoli: a januári átigazolási időszak egyik legkapósabb játékosává kezd válni a Barcelona mellőzött támadója, Gerard Deulofeu. Ezúttal a olasz Napoli együttesével boronálták össze 23 esztendős támadót. Bővebben ITT. 

Lazio: a Simone Inzaghi által irányított S.S. Lazio hivatalos weboldalán számolt be arról, hogy szerződtette a Hellas Verona rutinos védőjét, Martin Cáceres-t. A transzfer részleteiről bővebben itt olvashatnak.

Schalke: a Bundesligában szereplő Schalke 04 együttese már harmadik igazolását jelentette be a télen. Ezúttal a rivális Hoffenhaim kötelékébe tartozó Mark Uth játékjogát szerezték meg a gelsenkircheniek. A transzfer részleteiről itt olvashatnak.