Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: “Senki nem tudja, mi zajlik az öltözőben!”

Az Arsenal gyenge formája talán véget ért az AC Milan otthonában aratott Európa-liga sikerrel. A milánói győzelem után a csapat játékosa, Granit Xhaka kissé értetlenül állt azon kritikák előtt, melyek szerint hiányzik a tűz és a karakter a londoniakból.

(Kép: goal.com)

Zsinórban négy tétmérkőzésen kikapni (2 bajnoki, 1 El-találkozó és az angol Ligakupa döntője – a szerk.) sosem kellemes dolog, ugyanakkor Granit Xhaka szerint egyáltalán nincs világvége hangulat az Arsenalnál.

“Sokan beszélnek rólunk, mégpedig kívülről, de pontosan nem is sejtik, hogy mi játszódhat le az öltözőben.” – Kezdte gondolatmenetét Xhaka. “Ma este megmutattuk, hogy igen is tudunk egységen futballozni, nagy akarattal és karakteresen. Tisztában vagyunk azzal, hogy elveszítettünk egymás után négy mérkőzést, ezt pedig sosem könnyű megélni. Ezért is volt fontos végre megmutatni a bírálóknak, hogy tudunk mi egységesek lenni, és csapatként egy nagyon jó és eredményes mérkőzést lejátszani.” –  Így a San Siroban mind a 90 percet a pályán töltő bal lábas játékos.

“Az elején kissé nehéz dolgunk volt, de végül lépésről-lépésre irányítani tudtunk, főleg, miután gólt is szereztünk. A 2:0-a jó eredmény visszavágóra nézve, ahol szeretnénk lezárni a párharcot, természetesen győzelemmel.” – Foglalta még össze röviden gondolatait az “ágyúsok” középpályása a milánói meccs kapcsán.