Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: tanultunk a történtekből

A múlt hétvégi Angol Ligakupa-döntőn nem kis házi botrányt okozó kapus a kispadra került a Chelsea szerda esti mérkőzésén a Tottenham ellen, helyettese azonban nagyszerűen élt a lehetőséggel, a csapat pedig 2-0-s győzelmet aratott a városi rangadón…

A Chelsea pénzbüntetéssel sújtotta a lecserélést megtagadó Kepa Arrizabalagát, továbbá a Spurs elleni rangadón a fiatal spanyol kapus helyett a rutinos argentin kapuvédő állhatott a “Kékek” gólvonala elé, Maurizio Sarri így szeretett volna statuálni, hogy senkinek sem szabad a menedzseri stábbal ilyen nyíltan ellenszegülnie. A botrányos szituációból úgy tűnik, hogy kezd kijönni a Chelsea, legalábbis erről árulkodnak a Tottenham ellen a rolót lehúzó Willy Caballero szavai:

“Nagy elégedettséggel tölt el a győzelem és hogy nem kaptam gólt. Természetesen megbeszéltük a történeteket, úgy érzem, hogy már senkiben nincsen tüske, és a mai mérkőzésen is így teljesítettük. Kepa végig készségesen támogatott, ő is tanult az esetből, mi is tanultunk, fejlődni tudtunk belőle csapatként.”