Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: Klopp már tudja, hová menjen a „Vörösöktől”

Jürgen Klopp végre elérte az áhított sikert a Liverpool menedzsereként. A német szakember megnyerte a Bajnokok Ligáját az angol klubbal, amellyel kis híján még az angol bajnoki címet is beseperte.

A Liverpool alighanem csak erősebb lesz a következő szezonban is, így újra méltó versenytársa lehet annak a Citynek, akikkel megküzdhet újra a klub történetének első Premier League győzelméért. Tehát a lényeg az, hogy még bőséggel rejlik kihívás Jürgen Klopp hátralévő liverpooli éveiben.

Ugyanis ha minden jól megy, a korábbi dortmundi edző akár ki is töltheti majd, egészen 2022-ig érvényes szerződését az Anfielden. Igaz, az őt képviselő ügynök, Marc Kosicke szerint Klopp már rendelkezik tervvel a távolabbi jövőt illetően is:

„Jürgen maga mondta nekem, hogy ha Joachim Löw már nem akar a német válogatott edzője lenni, akkor szívesen elvállalná helyette. Ez is egy lehetőség számára. A „Vörösek” természetesen már most meg akarják hosszabbítani a szerződését. A Liverpoolnál tudja ő is, hogy a megfelelő helyen és időben van.”

– nyilatkozta a német szakember képviselője.