Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Most a Manchester United igazolna az Interből – sajtóhír

Éppen a mai napon számoltunk be róla, hogy az Everton csapata kinézte magának az Inter középpályását, a legfrissebb sajtóértesülések szerint a Manchester United is szívesen látná őt soraiban…

A Sky Sport Italia szerint a Manchester United együttese komolyan fontolóra vette Matias Vecino leigazolásának lehetőségét az Inter csapatától. Emlékezhetünk rá, hogy a milánóiak a közelmúltban több játékosra is lecsaptak a “Vörös Ördögökről”, a frissen igazolt Ashley Youngot megelőzően, múlt nyáron Romelu Lukaku és Alexis Sánchez egyaránt az Old Traffordról tette át székhelyét a Nerazzurrihoz.

A 28 éves uruguayi válogatott középpályás immár a harmadik szezonját töltő az Internél, az aktuális kiírásban 14 bajnoki és három BL-mérkőzésen lépett pályára, összességében pedig 88 pályára lépést számlál már a milánói klub szerelésében. Hazáján kívül eddig csak Olaszországban játszott, 2013 óta légióskodik a csizmában: az Inter előtt a Fiorentinában, és tőlük kölcsönben az Empoli és a Cagliari együtteseiben szerepelt.

Vecinót 2022-ig köti még szerződés az olasz bajnoki kihívóhoz, ám Antonio Conte irányítása alatt már nem mindig számít első számú opciójának posztján, így nem kizárt, hogy foggal-körömmel ragaszkodnának a megtartásához megfelelő ajánlat esetén. A MU-nak pedig Pogba és McTominay sérülésével mindenképpen erősítésre lenne szüksége a középpályán.