Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

OTP Bank Liga: Színtelen-szagtalan döntetlen Pakson

Sok gólt nem várhattunk, ugyanakkor egy minimum esélyes lett volna, ha lett volna.

Itt a labda, hol a labda? - fotó: nso.,hu

Itt a labda, hol a labda? – fotó: nso.,hu

Nekiesett ellenfelének az MTK, de nem tudta feltörni a Paks védelmét László Csaba együttese, hiába alakított ki jóval több helyzetet, mint ellenfele. Sőt, a vezetést meg is szerezte a vendég MTK, apró szépséghiba, hogy a gólt megelőzően lökést látott a játékvezető, emiatt pedig érvénytelenítette a találatot. Aztán elveszítette kulcsemberét a Paks: Szakály Dénes szerelte szabálytalanul Ramost, viszont a paksiak játékosa húzta a rövidebbet, alighanem elszakadt a szalagja, így jókora kihagyásra számíthat a középpályás. Fordulás után sem sokat változott a játék képe, az MTK támadott-támadgatott, de csak nem tudta feltörni a szívósan és szervezetten védekező hazaiak védelmét. Maradt tehát a gól nélküli döntetlen.

Paks – MTK 0-0
Paks, 2500 néző, vezette: Erdős József
Paks: Molnár P. – Kulcsár D., Gévay Zs., Papp K. (Kesztyűs B., 85.), Lenzsér B. – Bertus L., Vági A. – Szakály D. (Kecskés T., a szünetben), Hahn J. (Koltai T., a szünetben), Bartha L. – Balázs Zs.
MTK: Hegedüs – Grgic, Thian, Poór P., Vadnai – Bese, Vass Á. – Varga Sz. (Hujber T., 82.), Kanta J., Ramos – Hrepka (Strestík, 68.)
g.:
s.:

Gavalovits Sándor