Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Észbontó összeget kínál a MU egy 22 éves védőért

Mikor megláttam a Sky Sports hírei között ezt, hát azt hittem eldobom a laptopom, ami azért nem lett volna nagyon kifizetődő. Nem úgy mint a portugál Benfica együttesének, a belső védőjének eladása. Úgy néz ki Manchesterben nem szórakoznak a pénzzel, de nagyon számba sem veszik azt. 

lindelof3

Szóval a fentebb említett hírportál (ami meglehetősen hiteles forrás), lassan már tényként közli, hogy a Benfica és a Manchester United között megszületett a megállapodás, a mindössze huszonkét éves védő, Lindelof kapcsán. Az üzlet már most télen, a januári átigazolási időszakban létrejöhet, egy egészen blockbuster összegért. Az angolok nem restek kifizetni akár, negyvenötmillió eurót sem az ígéretes védőért.

Amenniben ez velóban létrejön, ténylegesen kifizetnek ennyit, az újfent egy igen nagy jel a vetélytársaknak. Lindelofért nem kevés klub verseng, vagy versenget ugyebár. A kérői között ott volt a Juventus, a Napoli és az Inter is. Mindegyik csapat készen állt a leigazolására, ám ők messze nem kínáltak volna ennyit.

A svéd játékos kulcsfontosságú a mostani Benficaban, ám egy ilyen ajánlatot aligha lehet visszautasítani. Manchesterben minél hamarabb le akarják tudni ezt a transzfert, hiszen nem árt előre tudni, ki fogja majd helyettesíteni Baillyt, miközben ő az Afrikai Nemzetek Kupájában fog virgonckodni.

BSZ