Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Két játékosát is visszahozza a Real Madrid a nyáron

A Real Madrid döntött, és a nyáron visszahozzák a csapathoz két kölcsönben lévő játékosukat, Jesus Vallejót és Marcos Llorentét, akik a következő szezonban már a felnőtt csapat tagjai lesznek. 

mosaico-con-marcos-llorente-y-jesus-vallejo-besoccer_qUCG7z5

A Real Madrid az elmúlt években elég tudatosan bánik fiatal, saját nevelésű játékosaival, elég csak Carvajalra, Moratára vagy Lucas Vazquezre gondolni. Most se lesz ez másképp, hiszen a Real Madrid annyira meg van elégedve két kölcsönben lévő játékosával, hogy a következő idényben már a nagy csapat keretének tagjai lesznek.

A 22 éves Marcos Llorentét a nyáron adták kölcsön az Alavesnek, ahol eddig fantasztikus teljesítményt nyújtott. A védekező középpályás poszton játszó játékos nagy szerepet játszott abban, hogy az újonc csapat kevés gólt kapott eddig a bajnokságban. A 20 éves Jesus Vallejo is a nyáron került kölcsönbe az Einracht Frankfurt csapatához, és a klub edzője is el van ájulva a teljesítményétől.

Llorente Casemiro alternatívájaként szerepel majd, hiszen a brazil posztjára jelenleg nincs senki a keretben, ami gondokat okozott akkor is, amikor megsérült. Vallejo Pepe helyére érkezne a védelembe, hiszen a hírek szerint a portugál védő nem hosszabbítja meg a szerződését a Real Madriddal, így távozni fog a nyáron.