Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fabregas hálás az Arsenalnak

A Chelsea jelenlegi, és az Arsenal korábbi spanyol középpályása, Cesc Fabregas elmondása szerint örökké hálás lesz volt klubjának, és Arsene Wengernek is. 

Chelsea v Brentford - The Emirates FA Cup Fourth Round

Forrás: metro.co.uk

A 29 éves spanyol játékos több mint 300 alkalommal lépett pályára az Arsenal színeiben. 21 évesen már a klub csapatkapitánya volt, és 8 évet húzott le Arsene Wenger mellett. 2011-ben nevelőklubjához, a Barcelonához igazolt, majd három év múlva visszatért Angliába, de ekkor már a Chelsea csapatát erősítette.

Fabregas elmondása szerint csak szép emlékeket őriz az Arsenalban töltött időszakról, és nem neheztel senkire, hiába fordultak ellene korábbi csapata szurkolói. Egy interjúban beszélt az ott töltött időszakról.

“Vannak dolgok, amik soha nem változnak. Sok dolgot lehet elmondani rólam és az Arsenalról, de már nem érdekel, hogy mit gondolnak rólam mások. Ez már csak arról szól, hogy én mit érzek. Az Arsenal mindig is az a csapat marad, ami a legjobban bízott bennem. Még csak 16 éves voltam, amikor Londonba kerültem, de a klub és Arsene Wenger is mindent megadott nekem. Nélkülük nem lennék most Európa- és világbajnok, és nem tapasztaltam volna meg mindazt, amit most tudok. Ezért örökre hálás leszek nekik.”