Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Franciaországba távozhat Iker Casillas – sajtóhír

Sajtóértesülések szerint az FC Porto veterán spanyol hálóőre Iker Casillas, a szezon végén távozhat Portugáliából. A 35 éves portás a hírek szerint a Ligue 1-ben folytathatja pályafutását.

iker-casillas-fc-porto-valencia_13mivtaujzhep1kcgmco4x6rft

Francia sajtóhírek szerint a francia élvonalban szereplő Olympique Mairseille együttese a szezon végén megszeretné szerezni az FC Porto spanyol hálóőrét Iker Casillast. A 35 éves veterán kapus 2015 óta szerepel a portugál gárdában, ahova két évre írt alá. A portugálok azonban élhetnek opciós jogukkal további egy évre.

Casillas rendkívül nagy múlttal rendelkezik, a világ legjobb csapatának számító Real Madrid kapuját védte hosszú ideig, pontosabban 16 éven keresztül, ezalatt 725 mérkőzésen szerepelt a királyi gárda színeiben. Casillas a madridiakkal öt alkalommal nyert bajnoki címet, négyszer szuperkupát, három Bajnokok Ligáját és a spanyol válogatottal két alkalommal Európa-bajnokságot 2008-ban és 2012-ben  valamint 2010-ben világbajnokságot. Casillas piaci értékét a transfermarkt portál 3 millió euróra taksálja.