Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Tottenham támadójával erősítene az Inter! – sajtóhír

A Corriere dello Sport információi szerint a Stefano Pioli által vezetett Internazionale szeretné leigazolni az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham Hotspur argentin szélső támadóját, Erik Lamelát

erik-lamela-tottenham-hotspur-action-shot_3423638

A még mindig csak 25 esztendős labdarúgó számára egyáltalán nem lenne ismeretlen a Serie A közege, mivel 2011-2013-ig az AS Rómát erősítette, majd innen igazolt mostani klubjához, azaz a Tottenham Hotspurhöz. Az argentin futballistát egyébként 2020 júniusáig köti szerződés a “sarkantyúsokhoz”, a transfermarkt pedig 26 millió euróra becsüli az átigazolási értékét. 

Erik Lamelát 2013 nyarán közel 26 millió font ellenében kaparintotta meg a Tottenhem Hotspur. A londoni gárda akkoriban nagy reményekkel igazolta le az ifjú argentint, viszont sokáig rendkívül hullámzó volt a teljesítménye, de a tavalyi szezonban egyenletesnek lehetett elmondani a játékát. A klub színeiben ezidáig minden frontot egybe véve 121 mérkőzésen jutott szóhoz, melyek során 19 alkalommal volt eredményes illetve 31 gólpasszt osztott ki a társai között. 

Németh Boldizsár