Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Tottenham középpályását vinné a Barcelona! – sajtóhír

A Daily Mirror információi szerint a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Barcelona a nyári transzfer időszak folyamán szeretné leigazolni a Mauricio Pochettino által irányított Tottenham Hotspur dán kiválóságát, Christian Eriksen-t.

eriksen-cropped_1iiyfidqokkyd1ffcnt0069ouj

Komoly változások lehetnek a katalán csapat háza táján, s valószínűleg a leglátványosabb átalakítások a középpályán következhetnek be. Nos, a Barca középpályája talán az elmúlt jó 10 évben közel sem volt ilyen sebezhető, André Gomes láthatólag hatalmas melléfogás volt a klub részéről, de úgy összességében egy óriási lyuk tátog ezen a poszton. Ebből kifolyólag érkezhet a nyáron Christian Eriksen, aki az elmúlt 2-3 évben egyértelműen az egyik legjobb lett a saját posztján. 

Christian Eriksen 2013 nyara óta tartozik a Tottenham Hotspur kötelékébe. A “sarkantyúsok” színeiben ezidáig minden frontot egybe véve 174 találkozón jutott szóhoz, melyek során 41 alkalommal volt eredményes illetve 53 gólpasszt osztott ki a társai között. Jelenlegi állomáshelyéhez egyébként 2020 júniusáig köti szerződés, a transfermarkt pedig 35 millió euróra becsüli az átigazolási értékét.