Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Falcao: “Juve? Az Atalanta kétszer is betalált.. “

Szerda este rendezik meg a Monaco – Juventus Bajnokok Ligája elődöntő első összecsapását. Ilyenkor nyilvánvalóan minden játékos elmondja a véleményét a saját csapatáról, az esélyeikről és az ellenfélről. Ezt tette a kolumbiai csatár, Radamel Falcao is. 

Falcao-640x400

Egy hosszabb interjút adott a La Stampa-nak hétfőn. A sportoldal rákérdezett arra, hogy mit gondol a Juventus védelméről illetve a “zebrák” kis üdvöskéjéről, Paulo Dybalaról. Ezen a vonalon haladva, az újságírók megpróbálták kicsit szítani  feszültséget és a két klub támadószekciójának összehasonlítására kérték a csatárt, aki ezt okosan megkerülte.

“A Bajnokok Ligája elődöntő gy nagyszerű lehetőség, főleg az én koromban, hiszen aligha fog ez megismétlődni.” – kezdte a dél-amerikai játékos.

“Hogy Mbappe és én jobbak lennénk a Dybala – Higuaín párostól? Mindkét csapatnak kivételes támadói vannak. Igencsak látványos lesz egymás ellen.”

“Gólt rúgni a Juventusnak nem egyszerű dolog, hiszen nagyon kiegyensúlyozott egy csapat. Nagyon jó játékosaik vannak hátul, de összességében is csapatként védekeznek.”

” Az igaz, hogy a Barcelona nem tudott ellenük gólt szerezni két meccs alatt, de az Atalanta kétszer is betalált. A futballban bármi megtörténhet.”

“Dybala? Aki szereti a futballt, nem tudja nem szeretni a játékát.”

“Úgy gondolom, hogy a Juventus elleni meccsünk lesz a szezon legfontosabb találkozója. Aztán pedig a Nancy elleni mérkőzés. Így működik ez nem?” – zárta mosolyogva Falcao.

Minden bizonnyal Radamel minden tapasztalatára szüksége lesz a hercegségieknek ahhoz, hogy továbbjussanak. Hozzá kell tenni, hogy ő és Buffon sosem találkoztak még a pályán. Így egy kis extra motiváció is ott lebeghet a kolumbiai előtt…

Szerző: Borbély Szabolcs