Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Leicester nem adja fel a harcot a fiatal csatárért

A Manchester City a nyáron több játékosától is megválik, és a távozók között van a fiatal nigériai tehetség, Kelechi Iheanacho is. A tavalyi meglepetésbajnok csapna le a támadóra.

skysports-kelechi-iheanacho-manchester-city_3847214

A Leicester City már megtette első ajánlatát Iheanacho-ért, azonban a Manchester City, a Owngoalnigeria.com értesülése szerint nem elégedett a feltételekkel, és visszautasította azt.

A fogadóirodáknál hirtelen a Rókák lettek a legesélyesebbek, arra, hogy megszerezzék a fiatal nigériait. A West Ham United korábban már szintén tárgyalt Iheanacho szerződtetéséről, de az üzlet nem jött létre. A bukmékereknél a Kalapácsosok így már csak a második helyre csúsztak vissza a játékosért folytatott versenyfutásban.

A Rókák 20 millió font körüli összeget ajánlhattak a csatárért, ami nem keltette fel a Manchester City érdeklődését. Pep Guardioláék 24 millió font alatt nem szeretnének megválni játékosuktól.

Guardiola biztosította arról Iheanacho-t, hogy nem mindenáron akarnak tőle megválni. Csak abban az esetben kell elhagynia az Etihad stadiont, ha a nyáron megfelelő embert találnak a pótlására. A távozás jót tehet a fiatal nigériainak, ha egy olyan klubba kerül, ahol értékes játékperceket tölthet a pályán, és ezzel a fejlődés útjára léphet.

kép: 365dm

Nagy Gábor