Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

DAC: hosszabbított a csapat alapembere! – hivatalos

A dunaszerdahelyi DAC hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződést hosszabbítottak a csapat egyik meghatározó játékosával, a  panamai balhátvéddel.

2514

A támadó felfogású balhátvéd, Eric Javier Davis Grajales 2020-ig meghosszabbította szerződését a DAC-cal, közölte a csallóközi együttes hivatalos honlapján. A panamai balhátvéd, mint arról beszámoltunk a tegnapi Nagymihály elleni mérkőzésen is győztes gólt szerzett. 

„Nagyon örülök a klub szerződéshosszabbítási ajánlatának. Jól érzem magam Dunaszerdahelyen, köszönöm a klubvezetés bizalmát. Boldog vagyok, hogy továbbra is a DAC kötelékében maradhatok, szeretném sikerekhez segíteni a csapatot. Bízom benne, hogy nem ez lesz a pályafutásom utolsó profi szerződéskötése.” – nyilatkozta a megállapodás aláírása után a panamai válogatott labdarúgó.

Davis 2015 szeptemberétől a DAC játékosa, amikor is az uruguayi élvonalbeli Centro Atletico Fénix együttesétől érkezett Dunaszerdahelyre. Az első félévet kölcsönjátékosként töltötte Dunaszerdahelyen, majd a múlt szezon felében három esztendőre szóló szerződést kötött a dunaszerdahelyi együttessel, amelyet most 2020-ig meghosszabbítottak a felek. Davis összeségében 44 tétmérkőzést játszott a DAC színeiben, amelyeken a 6 találata mellett 6 gólpasszt is kiosztott. A jelenlegi idényben három találatával a gárda második legjobb góllövője. A sorozatosan nyújtott megbízható teljesítménye Rossi vezetőedző egyik alapemberévé tette, stabil helye van a kezdőcsapatban.

Képek: fcdac.sk