Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: itt a Getafe elleni keret – Meglepetéssel!

Örülhetnek, és aggódhatnak is az FC Barcelona szurkolói a holnapi, Getafe elleni bajnoki mérkőzés előtt.

realbarca03

Az FC Barcelona a hivatalos média csatornáin közölte a névsort, amellyel a La Liga 23. fordulójában gazdálkodhat Ernesto Valverde vezetőedző. A katalán klub szurkolói örülhetnek, ugyanis a tizennyolc főt számláló meccskeretben ott van a francia válogatott Ousamane Dembélé neve is, akinek visszatérése meglepetést jelent.

A korábbi hírek még arról szóltak, hogy a 20 esztendős támadó csak a Chelsea elleni, 20-i Bajnokok Ligája találkozó után lesz bevethető. Azonban az orvosok már most zöld utat adtak a játékosnak, aki így már holnap este elkezdheti a formába lendülést. Ami nagyon is fontos lenne a korábbi Dortmund játékos számára, lévén eddig az egész szezonban alig nyolc meccsen léphetett pályára.

Az viszont már a kevésbé jó hírek közé sorolandó, hogy állítólag a védelemből sem Piqué, sem a januári igazolás, Yerri Mina nincs százszázalékos állapotban. Thomas Vermaelen pedig továbbra is a sérült listát gazdagítja „jelenlétével”. A viszontagságok ellenére azonban Valverde mester továbbra sem hív fel senki az első kerethez, a B csapat középsővédői közül.

A Getafe elleni keret:

Balogh József