Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A nagy bejelentés: Usain Bolt az Old Traffordon!

Ahogyan azt Usain Bolt megjósolta, kedd délelőtt bejelentette, hogy mikor láthatjuk őt futballpályán. A jamaicai világsztár kicsit mintha megviccelt volna mindannyiunkat(…) 

(Kép: Usain Bolt Twitter)

Történt ugyanis, hogy egy profi klub neve helyett, Bolt világgá kürtölte, hogy június 10-én az Old Traffordon lép pályára az UNICEF Soccar Aid gálamérkőzésén.

A Soccer Aid az UNICEF egyik, ha nem a legnagyobb jótékonysági futballeseménye, melyet először 2006-ban hívtak életre. Világsztárok, és futsallegendák lépnek pályára az eseményen, mely az eddig eltelt idő alatt több mint 20 millió fontos bevételt generált a világszervezetnek. Idén stílusosan, négy nappal a világbajnokság kezdete előtt rendezik. 

A 31 éves nyolcszoros olimpiai bajnok sprinter a Robbie Williams vezette angol csapat ellen mérkőzik meg a ‘világválogatottal’, melynek egyébként ő a csapatkapitánya. “Az az álmom, hogy profi futballista legyek! Ehhez nagy lépésnek tartom, hogy az Old Traffordon léphetek pályára hihetetlen világsztárok, és igazi futballelgendák ellen. Minden percét élvezni fogom az eseménynek és persze az előkészületeknek. Különleges ünnepléssel készülök, ha sikerül gólt szereznem. Robbie Williams és az angolok felköthetik a gatyájukat, hiszen a csapatom megállíthatatlan lesz!” – Olvashatóak Bolt első szavai az interneten a bejelentést követően.

Ha nem is ezt vártuk feltétlen, ahogy az lentebb is látszik, azért pazar videóval harangozza be Bolt és Robbie Williams a nagy eseményt! Aztán ki tudja, lehet Bolt karrierje tényleg elindul majd még a futballpályán…