Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lopetegui: “Korábban ilyenre nem lett volna lehetőség!”

A Real Madrid trénere optimistán tekintett előre az Espanyol elleni találkozóra, ahol szerinte a Real Madrid egy olyan erényét csillogtattathatja meg, melyet eddig nem igen tudott.  

(Kép: marca.com)

“A  futball nem csupán a kezdő tizenegyről szól. Egyrészt ott vannak minden meccsen a csereként beszálló játékosok, másrészt az az optimális, ha egy csapat keretében mindenki nyerni akar, és mindenki játszani akar. Minden egyes játékosom nagyon fontos tagja a csapatnak, és az Espanyol ellen kihasználhatjuk a keretünk mélységét olyan mértékben, ahogy a korábbi időszakban erre nem igen volt lehetősége a klubnak!” – Így Lopetegui, aki elmondta, Dani Carvajal hiányozni fog, de szeretne pihenőt adni a Ramos – Varene kettős közül valakinek, ahogy a Casemiro – Kroos – Modric hármas sem biztos, hogy együtt lesz a pályán. Nem is beszélve arról, hogy ott van a blancók meccskeretében Vinícius Junior is…

Ezt követően Lopetegui kapusain át igyekezett szemléltetni játékosai hozzáállását, és azt, hogy ő mit is vár el a futballistáitól. “Keylor és Thibaout mindketten nagyon jól dolgoznak az edzéseken. Ez kívülről nem is igazán látszik, de számunkra egyértelmű, hogy egészséges a verseny, mindez persze úgy, hogy kölcsönösen segítik egymást.” – Folytatta a blancók trénere, majd röviden kitért az Espanyolra.

“Biztos vagyok abban, hogy nem lesz könnyű meccs. Az Espanyol nagyon szervezett csapat, és több aspektusból is nézve, veszélyes ellenfél. Egész héten készülhettek ellenünk, míg mi 3 napja még a Bajnokok Ligájában játszottunk. Természetesen ez nem kifogás, de talán ezért is kíváncsian várom, miképpen tudunk reagálni erre a helyzetre, először az idényben a csapatta! A legfontosabb az, hogy jó eredményt érjünk el!” – Tette hozzá Lopetegui.

A Real Madrid 22:05-től fogadja az Espanyolt a Bernabéuban. (Tv: Spíler 2)