Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Megmutattuk, hogy tudunk szenvedni is!”

Mint ismert a Real Madrid nagy nehézségek árán győzte le minimális különbséggel az Espanyolt a Bernabéuban. A blancók trénere, Julen Lopetegui úgy látta, hogy csapata szombat este megmutatta, tud szenvedni a siker érdekében.

(Kép: marca.com)

“Megmutattuk, hogy igen is tudjuk, hogy kell szenvedni akkor, amikor nem irányítjuk a találkozót.” – Kezdte értékelését a lefújást követően Lopetegui. “Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz. Szerencsére Asensio góljából sikerült profitálnunk, egy olyan meccsen, ahol az Espanyol nagyon jól és szervezetten futballozott. A második félidőben hiányzott az átütőerő a csapatból. nem is tudtuk irányítani a mérkőzést ekkor. Érződött a fáradtság is a csapaton, hiszen három nap alatt kétszer játszottunk, először a szezonban.” – Folytatta a Real trénere.

“Odriozola, Nacho, és Llorente mind jól játszottak, lendületet és lökést tudtak adni a csapatnak. Szükségünk is volt friss emberekre. Hogy az Espanyol kihasználhatta volna Ramos hibáját? Kétségkívül igen, de ugyanakkor ez is a játék része. Úgy gondolom, erről felesleges is többet beszélnünk.” – Tette még hozzá Lopetegui, aki a végül a kispadra sem kerülő Vinícius Juniorról annyit mondott, hogy vasárnap játszani fog a Castillában.