Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

„Messi sem tud mindig mindent”

Sorozatban három bajnoki meccsen maradt nyeretlen az FC Barcelona együttese, akikkel kapcsolatban a spanyol sajtó máris krízist emleget, míg a katalán lapok igyekeznek tartani a lelket a kedvencekben.

A Barca tegnapi, Bilbao elleni döntetlenje után Luis Suárez igyekezte a csapat kapitányát, Lionel Messit is megvédeni, mondván minden botlásért nem lehet őt hibáztatni, még ha meg is szokott tőle, hogy a hátán viszi a csapatot.

„Elvesztettünk két pontot, mindent megtettünk, hogy talpra álljunk, de nem sikerült. Egy helyzetük volt az első félidőben, és abból gól lett, ez igazságtalanság. Nem függhetünk viszont mi sem attól, hogy Leo majd megoldja a gondokat. A Barcának sok olyan játékosa van, aki képes arra, hogy győzelemre vigye a meccset. A mostani negatív eredménysor arra figyelmeztet minket, hogy a felelősséget mindegyikünknek vállalnia kell.”

– füstölgött őszintén az uruguayi csatár, a lefújást követően.

A katalán sztárcsapat egyébként nem ülhet a babérjain, lévén szerdán már idegenben kell bizonyítaniuk a Spurs ellen, a Bajnokok Ligája csoportkörének második játéknapján.