Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Anglia: A Tottenham menedzsere szerint ide mehetne Kane!

Mauricio Pochettino a kedd esti (21:00) FC Barcelona elleni, a Tottenham számára sorsdöntő BL-találkozóra hangolva belekezdett egy elsőre eléggé furcsa gondolatmenetbe.

(Kép: goal.com)

“Látnunk kell, hogy a Premier League mellett Spanyolországban is vannak csapatok, akik képesek elcsábítani a legjobb játékosokat! Cristiano Ronaldo is elhagyta a Manchester Unitedet a Real Madrid hívószavára, de Luis Suárez vagy Pihillpe Coutinho is a Barcát választotta a Liverpool helyett. Nem kérdés, hasonló átigazolások a jövőben is lesznek.” – Idézi Pochettinot a goal.com.

“Természetesen egy hasonló kaliberű klubváltás sok mindentől függ a klub gazdasági ereje mellett. Ott vannak például a játékos ambíciói, vagy bizonyos külső tényezők, amelyek arra késztethetnek egy futballistát, hogy meghozza a döntést.” – Így az argentin menedzser, aki arra akart utalni, hogy a sajtóban Harry Kane-t összeboronálták nemrég a Barcával.

Pochettino szerint bármennyire meg akarják tartani az angol válogatott csapatkapitányát, 100%-ig biztosak nem lehetnek Kane maradásában – Már csak az általa említett példák miatt sem.