Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barca ennek a csapatnak ajánlotta mellőzött játékosát – sajtóhír

Angol lapinformációk szerint komoly előrelépés történt Denis Suarez közelgő klubváltása ügyében, az egyik forrás szerint az FC Barcelona már fel is ajánlotta játékosát az egyik érdeklődőnek…

Korábban már beszámoltunk róla, hogy az Arsenal és a Chelsea személyében két londoni gárda is nyitott a kevés játéklehetőséget kapó középpályás leigazolására, a The Independent aktuális információi szerint pedig a Barcelona 14 millió font ellenében konkrétan felajánlotta Denis Suarezt az “Ágyúsoknak”.

A 24 éves középpályás először 2013-ban került a katalánok birtokába a B csapathoz, megfordult a Sevilla és a Villarreal együtteseinél, két évvel ezelőtt azonban érvényesítették a visszavásárlási opciót és az elmúlt két szezont már újra a gránátvörös-kékek alkalmazásában töltötte, miközben 36, ill. 27 tétmérkőzésen játszott. Ezzel szemben az idei szezonban eddig csupán két kupameccs jutott neki és gyakran még a kispadra sem nevezték.

Továbbá az Arsenal mellett szólhat az is, hogy Unai Emery menedzser jól ismeri a játékost, miután 2014-ben a Sevillánál a középpályás edzője volt.