Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Újabb alapember távozna a nyáron! – Sajtóhír

Gareth Bale vagy Raphael Varane esetleges nyári távozását már jó párszor körüljártuk mi is. Most azonban itt egy újabb kulcsember, aki könnyen lehet, hogy utolsó szezonját tölti a Real Madridnál.

(Kép: as.com)

Öt év és tizenkét trófea megnyerése után Toni Kroos elhagyni készül a Real Madridot. Legalábbis ezt állítja a madridi As című sportnapilap.

A neves fővárosi sajtóorgánum pénteki beszámolója szerint a német középpályás új kihívásra vágyik, miután úgy érzi, hogy mindent megnyert már Spanyolországban.

Nem beszélve arról, hogy Kroos – ahogy csapata is – minden mutatóban visszaesett a Real pocsék idei szezonjában. Hogy mást ne mondjunk, az Ajax elleni csúfos BL-kiesés alkalmával tőle szokatlan módon 24 (!) alkalommal adta el a labdát.
Természetesen az örök elégedetlen madridi publikum meg is találta a világbajnok játékost; de például a korábbi Real-játékos és -edző, Bernd Schuster szerint Kroos úgy közlekedik idén a pályán, mint “egy dízel traktor”. Kritikákból tehát kijutott Kroosnak is.

Ahogy az As fogalmaz, a német válogatott alapembere 29 évesen még pont abban a korban van, hogy új fejezetet kezdjen karrierjét illetően egy európai élcsapatnál.

Irány Anglia? Felkészül a Manchester United? Ahonnan cserébe mondjuk érkezik Paul Pogba? (…) Kíváncsian várjuk a fejleményeket!