Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Klopp: “A Camp Nou csak egy stadion, nem egy futballszentély”

Szerdán találkozik egymással a Barcelona és a Liverpool a Bajnokok Ligája elődöntőjében, és az angolok vezetőedzője már most elkezdte megteremteni a hangulatot az összecsapásra. 

Forrás: goal.com

A Liverpool a Barca otthonában kezdi meg a Bajnokok Ligája elődöntőjét, ahol egy fantasztikus előképpel fogják várni őket. Az angolok vezetőedzője, Jürgen Klopp a mérkőzés előtt nyilatkozott, és elmondta, hogy egyáltalán nem ijednek meg sem a Barcától, sem a stadionjuk atmoszférájától. Klopp nem hiszi, hogy a híres stadion és az ott jelenlévő szurkolók miatt kevésbé jól fognak szerepelni, sőt, a Camp Nou misztikumát sem tartja olyan sokra.

“A Camp Nou csak egy stadion. Egy elég nagy stadion, de nem egy futballszentély. Látod, ahogy korábban a nagy csapatok, hogy megszenvedtek itt, de most eljött az ideje, hogy mi is játszunk itt. Reméljük, hogy jó teljesítményt nyújtunk majd.”

Klopp magabiztos a találkozó előtt, azonban tudja, hogy ha bárki játszik a Barcelona ellen, akkor is a katalánok a favoritok. A mérkőzést szerdán játsszák 21 órakor a Camp Nouban.