Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Griezmann a góljáról

A Barcelona tegnapi győzelme alkalmával a katalánok nyári sztárigazolása megszerezte első góljait tétmérkőzésen, amitől érthetően rendkívül boldog volt…

Antoine Griezmann két góllal vette ki a részét a Barcelona vasárnap esti sikeréből a Real Betis ellen, szenzációs találata kapcsán pedig sérülés miatt hiányzó csapattársáról, Lionel Messiről emlékezett meg:

“A Betis alaposan ránk ijesztett a vezető góljával, de egyben ébresztőt fújt, és onnantól szép futballt játszottunk, élveztük a játékot, sok helyzetet kialakítottunk. Remélem, mostantól minden meccsünkön így játszunk majd. Az első fordulóban elszenvedett vereség után mindenképpen javítani akartunk, és bár van még mit tökéletesíteni, az irány határozottan jó. Amikor fontos játékosok hiányoznak a többieknek a legjobb formájukat kell hozni, és ezen az estén így is történt. Egymagam az égvilágon semmire sem mentem volna. Szereztem két gólt, voltak kulcsfontosságú passzaim, de egyik sem sikerült volna a csapattársaim segítsége nélkül. Csapatként vagyunk erősek, amit az is bizonyít, hogy a sérültek helyett játéklehetőséghez jutók elvégezték a feladatukat. A második gólom? Nos, láttam edzésen, hogyan csinálja Leo (Messi), gondoltam, megpróbálom lemásolni.”

Bizonyára sokan alig várják már, hogy a két gigász egyszerre a pályán lehessen, remélhetőleg akár már a következő fordulóban sor kerülhet erre.