Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Messi még hetekig nem léphet pályára

Habár a múlt héten már a társakkal edzett, és úgy tűnt, részt vehet a csapattal a hétvégi bajnokin is, Lionel Messi végül a keretbe se került be, ráadásul rosszabbodott a sérülése is. 

Forrás: AS

Lionel Messi továbbra sem épült fel sérüléséből, így biztosan nem lesz ott a hétvégi, Osasuna elleni bajnoki mérkőzésen. A vezetőség és Ernesto Valverde a hírek szerint azonban nem akar kockáztatni, így egy hónapig még szinte biztosan nem fog pályára lépni az argentin, írja a katalán klub közeli Sport. Legkorábban a szeptember 14-i, Valencia ellen mérkőzésen számítanának rá, de ha az eredményei nem száz százalékosak, még késleltethetik a visszatérését.

Bár a múlt héten jó hírként közölték, hogy Messi már a társakkal edzett, nem tudott részt venni a Betis elleni győztes bajnokin sem. Az argentin eddig csak két edzésen szerepelt, amióta augusztus elején visszatért Barcelonába. Ha a sérüléséből fel is gyógyul, még erőnlétileg is fel kell tornáznia magát.

A jövő hét után válogatott szünet következik, ami alatt Messi Barcelonában folytatja a rehabilitációját. Ha addig nem épül fel, akkor a Valencia mellett ki kell hagynia a Granada és a Villarreal elleni bajnokikat, és a Bajnokok Ligája első csoportmérkőzését is.