Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az egykori Milan-támadó visszatérne Olaszországba – sajtóhír

Olasz lapinformációk szerint a jelenleg klub nélkül francia támadó azon fáradozik, hogy mielőbb visszatérhessen a Serie A-ba, és egy csapattal már egyeztetnek is…

 

A Calciomercato jelentése szerint a szebb napokat is látott rutinos támadó, Jeremy Menez vissza szeretne térni az olasz bajnokságba (Serie A) és a Sampdoria csapatával folytat tárgylásokat.

A legutóbbi a mexikói Club America csapatában szereplő 32 éves francia szélső annak idején az AS Roma (2011-2014) és az AC Milan (2014-2016) színeiben már szerepelt Olaszországban, s a Rossoneri színeiben eltöltött két év alatt együttesen 20 gólig jutott – de abból is az első évében szerzett 16-ot. Ezt követően viszont lényegesen lefelé áldozott a csillaga, sem odahaza a Girondins Bordeauxban, sem pedig a török Antalyasportban nem találta a góllövő cipőjét, és a mexikói kiruccanás sem hozta meg számára a remélt áttörést.

Ugyanakkor a közelmúltban a Menezzel állítólagosan hírbe hozott genovai klub elnöke tagadta volna, hogy bármiféle egyeztetéseket folytattak volna vele.