Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Volt edzője még mindig rajong Cristiano Ronaldoért!

Zsinórban megnyert öt bajnoki cím után kellett elhagynia a Juventus együttesét Massimiliano Allegrinek. A sikeredző legnagyobb hibájának azt rótták fel, hogy képtelen volt a nemzetközi áttörésre. az olasz szakember azonban hisz benne, hogy Ronaldo lehet a kulcs az elmaradt siker pótlására.

Nagyon magabiztosan vált meg a Juventus Max Allegritől a nyár elején, pedig nem túl sok életképes alternatíva lehetett a vezetőség szeme előtt. Az utód, vagyis Maurizio Sarri csúcsra jutását pedig semmi nem garantálja. Allegri a kirúgás ellenére mégis szépeket hajlandó nyilatkozni a torinói sztárcsapattal kapcsolatban, főleg ha az általa egy szezonon keresztül edzett Cristiano Ronaldoról van szó:

„Az ereje a mentalitásában van. Harmincöt éves korára túl van a Bajnokok Ligája, az Európa-bajnokság és az Aranylabda megnyerésén. És ezek további fontos lendületet adnak neki. Természetesen a technikája kulcsfontosságú ahhoz, hogy ennyi éven át ezen a szinten maradhasson, de a legnagyobb különbség a fejében és a szakmaiságában rejlik.”

– dicsérte a portugál klasszist, volt mestere.

Allegri szerint korántsem biztos a Juve címvédése a Serie A 2019/20-as kiírásában:

„Az Inter erős csapatot épített fel, és jó lóra tett Antonio Conteval. Elérhetik a scudettot.”.