Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Új szerződést kaphat a Manchester City játékosa! – sajtóhír

Korábban már bejelentette, hogy elhagyja a Polgárokat, ám most úgy néz ki, hogy egy kis időt még eltöltene a csapat kötelékében a legendává avanzsáló David Silva.

2010 nyarán csatlakozott a manchesteri alakulathoz David Silva. Azóta 424 mérkőzésen 74-szer talált a hálóba és 137 gólpasszt is kiosztott. A középpályással 4 bajnoki címet, 2 FA-kupát és 5 Ligakupát nyert a City. Tervei szerint ez lett volna az utolsó szezonja az égszínkék gárdánál, ám a jelenlegi helyzetben lehetséges, hogy mégsem júniusban távozik.

A legfrissebb sajtóhírek szerint sor kerülhet arra, hogy Silva egy rövidtávú szerződést még aláír a csapattal, ugyanis szeretne egy utolsó kísérletet tenni a Bajnokok Ligája trófea elhódítására. A jelenlegi tervek alapján a BL idény talán augusztusban folytatódhatna a nyolcaddöntők befejezésével.

A Manchester Cityre is vár még egy mérkőzés a nyolcaddöntős szakaszból, aminek jó helyzetből futhatnak neki. Az első felvonást még február végén a Real Madrid otthonában tudták megnyerni 2-1-re Silváék.