Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nem tágít kiszemeltjétől a PSG – sajtóhír

A jelentős változásokra készülő Paris Saint-Germain csapata mindenképpen igazolni is szeretne az eladások mellett a következő átigazolási időszakban…

Az olaszországi átigazolási hírekkel foglalkozó Calciomercato portál értesülései szerint a Paris Saint-Germain gárdája továbbra is nagy erőkkel dolgozik Theo Hernández megszerzésén, akit 5 milliós fizetéssel csábítanak, aktuális klubja, az AC Milan részére pedig 50 millió euró feletti összeget is fizetnének.

A teljesség igénye nélkül többek közt olyan csapatok érdeklődéséről számolt be a világsajtó a közelmúltban, mint a Barcelona, a Real Madrid, az Atlético Madrid, a Manchester United, a Manchester City és a Juventus. Valamennyi klub vezetősége árgus szemekkel figyeli a fiatal kora ellenére a Rossoneri színeiben meghatározó szerepet betöltő játékos fejlődését.

A 22 esztendős francia bekk tavaly nyáron 20 millió euró ellenében éppen a “királyi gárdától” került a milánóiakhoz, és az idei szezonban 25 tétmeccs alatt hátvéd létére hat gólt szerzett, és az egész évad során kifejezetten dinamikus játékot nyújtott csapata bal szárnyán, így egyáltalán nem meglepő a hatalmas kereslet iránta. Főleg hogy több csapatnál is hiánycikk keletkezett balhátvéd poszton, kevés manapság a fiatal, tehetséges futballista a posztra.