Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLS: Beckham csábítja a Real Madrid klasszisát – sajtóhír

A legfrissebb spanyol sajtóinformációk szerint David Beckham készen áll lecsapni a Real Madrid ikonikussá vált klasszisára, amennyiben nem tudja meghosszabbítani szerződését a “királyi gárdánál”…

Az AS beszámolója értelmében az idei szezontól az MLS-ben szereplő Inter Miami csapatának tulajdonosa, David Beckham szívesen látná klubjában egykori Real Madridos csapattársát, Sergio Ramost.

Mint ismeretes, a feleknek már jó ideje nem sikerült közös nevezőre jutniuk a 34 éves klublegenda 2021. nyarán lejáró szerződésének megújításával kapcsolatban, mivel a “blancóknál” bevett szokás, hogy azoknak a játékosoknak, akik betöltötték 32. életévüket, már csak egy év pluszt ajánlanak, Ramos azonban több évvel újítaná meg szerződését.

Emlékezhetünk rá, hogy néhány évvel ezelőtt a portugál Pepe madridi karrierje a fenti íratlan szabály következtében fejeződött be, hiszen a védő ragaszkodott volna a kétéves szerződéshosszabbításhoz, amit azonban a klub nem adott meg, így végül távozott az FC Portóhoz.

Ramos 2005-ös bemutatkozása óta másfél évtizede alatt legenda státuszba emelkedett a kultikus klubnál, miután már több mint 650 tétmérkőzést játszott a fővárosi klub szerelésében, a közelmúltban pedig 100. gólját is megszerezte a patinás egylet mezében.

Lehet, hogy azonban mégis belátható időn elül véget fog érni az együttműködés…?