Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea játékosát szemelte ki az Atlético Madrid – sajtóhír

A spanyol játétékos visszatérhet szülőföldjére, ugyanis az Atlético Madrid szeretné őt megkaparintani a hírek szerint. 


Az Atlético Madrid a Chelsea balhátvédjével, Marcos Alonsóval erősítene már januárba, spanyol és angol sajtóinformációk szerint. A 29 éves játékos első körben fél évre kölcsönbe kerülne a Matracosokhoz, majd végleg megvásárolnák őt jövő nyáron.

A háromszoros spanyol válogatott hátvéd jelenlegi piaci értékét 13 millió euróra becsülik, a Chelsea pedig nagyjából ennyit is szeretne érte kapni. A madridi gárda pedig szívesen kifizetné érte, mivel szüksége van egy balhátvédre Renan Lodi mellett, ugyanis a brazilnak nincs a posztra jelenleg cseréje. Az elmúlt szezont egyedül vitte végig, de most sincs egyelőre megfelelő alternatívája, ha szükséges, akkor a középhátvéd, Mario Hermoso szokta őt pótolni.

Alonso 2016-ban érkezett a londoni klubhoz, a Chelsea 23 millió eurót fizetett érte a Fiorentinának. Az első három idényében meghatározó tagja volt a csapatnak, azonban az elmúlt és az idei idényben Frank Lampard irányítása alatt csereemberré lett, ezért ő maga is továbbállna. A Kékek színeiben minden versenysorozatot figyelembe véve 152 mérkőzésen lépett pályára, ezeken 22 gólt és 17 gólpasszt jegyzett. A 2020/21-es szezont tekintve mindösszesen három mérkőzésen 225 perc jutott neki, így érthető, hogy távozni szeretne az angol klubtól.