Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Manchester United kegyvesztettjével erősítene a Leicester City! – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Leicester City együttese a nyári átigazolási időszakban szeretné megszerezni a Manchester Unitedtől Jesse Lingard játékjogát, aki jelenleg a West Ham Unitednél szerepel kölcsönben.

Jesse Lingard nem tudott meghatározó játékossá válni a Manchester Unitednél. A “Vörös Ördögöknél” ebben a szezonban nem is igazán jutott szerephez a 28 esztendős futballista, akit a téli átigazolási időszak véghajrájában kölcsönadtak a West Ham Unitednek. Lingard a “Kalapácsosoknál” kivirágzott és David Moyes kezei alatt kiváló teljesítményt nyújt. Az eddigi 4 bajnokiján rendre kezdőként kapott szerepet és 352 percet a pályán töltött, amit 3 góllal és 1 gólpasszal hálált meg. Kitűnő formája nem kerülte el más csapatok figyelmét sem, ugyanis a legfrissebb angol sajtóhírek szerint a nyári átigazolási időszakban a Leicester City szeretne lecsapni Lingardra. Brendan Rodgers ugyanis szeretné mélyíteni a variációs lehetőségeit a középpályán, erre pedig egy jó formában lévő Lingardot tökéletes megoldásnak tart.

A 28 esztendős középpályást 2022 nyaráig köti szerződése a Manchester Unitedhez. Piaci értékét 10 millió euróra teszi a mértékadó transfermarkt.