Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Meg akarjuk nyerni a Bajnokok Ligáját!”

Az Atalanta elleni találkozót és vele a továbbjutást a következőképpen értékelte a Real Madrid középpályása, Luka Modric.

Mint ismert, a blancók hazai pályán aratott 3:1-es győzelmükkel biztosították a helyüket a BL legjobb nyolc csapata között. A magabiztos győzelem után Luka Modric abszolút elégedettnek tűnt a lefújást követően.

“A legfontosabb a továbbjutás volt, főleg azok után, hogy két éve nem sikerült a legjobb nyolc közé kerülnünk. Nehéz meccsünk volt. Az Atalanta remek csapat, fizikálisan nagyon erősek, szeretik ráerőltetni az ellenfelükre az akaratukat, és azt, hogy 1-az-1 elleni helyzeteket kényszerítsenek ki. Azt gondolom az elején jól futballoztunk, szervezettek voltunk, így elértük a célunkat, a továbbjutást. Ugyanakkor ez csupán az első lépés.” – Fogalmazott a korábbi Aranylabdás klasszis.

“Látom a társaimon is, hogy mekkora éhség van bennük, a győzelem iránt. Szeretnénk megnyerni a Bajnokok Ligáját! Tudjuk, hogy hosszú út áll még előttünk, de bízunk magunkban.” – Így Modric, aki arra is utalt, hogy a csapat rutinos játékosai, beleértve saját magát is, pontosan tudják, hogy mi kell a sikerhez, és reméli, hogy ez a tapasztalat sokáig repítheti őket az elitsorozatban.

“Mindig is úgy gondoltam, hogy a kor másodlagos tényező, hiszen az számít, hogyan teljesít egy játékos a pályán. Jó erőben és jó formában vagyok, és ugyan ez elmondható Sergioról (Ramos, 34 ), Karimról (Benzema, 33), Toniról (Kroos, 31), Marcelóról (32) vagy Nachóról (31). Mindannyian nyerni szeretnénk!” – Jegyezte még meg Modric, aki mint mondta, olyan állapotban érzi magát, mint 27 évesen.