Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sorban állnak a sztárcsapatok a Lipcse csillagáért – sajtóhír

Az általános nemzetközi sajtóinformációk szerint az idei nyáron hatalmas csata lehet a csapatok közt az RB Leipzig nagyszerű szezont futó támadójának leigazolásáért…

(Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images)

A L’Equipe riportja értelmében a Manchester United és a Manchester City komoly érdeklődése mellett korábbi csapata, a Paris Saint-Germain ugyancsak vissza akarja szerezni Christopher Nkunku játékjogát az RB Leipzig gárdájától, akiért óriási versenyfutás várható a nyáron.

A 24 éves francia támadó középpályás 2019-ben került nevelőcsapatától, a PSG együttesétől a magyar játékosokat is foglalkoztató lipcsei alakulathoz. Nkunku azóta már a harmadik szezonját tölti a német csapatnál, és azok után, hogy már az első két idényben is szépen bontogatta a szárnyait, a mostani kiírásban alaposan berobbant. A tehetséges játékos 48 tétmérkőzésen 31 gólt szerzett, miközben 18 találatnál jár a Bundesligában, és a Leizpig El-menetelésének is egyik kulcsfigurája.

A közelmúltban a francia válogatottban is debütáló Nkunku nyári megszerzése iránt korábban például a Barcelona, a Bayern München vagy az AC Milan érdeklődéséről is lehetett olvasni. Amennyiben valóban megvalósul a klubváltása, úgy akár 65 millió eurót is elkérhetnek szolgálataiért cserébe.