Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az RB Leipzig középpályását szemelte ki a Chelsea! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea együttese szeretné leigazolni a RB Leipzig középpályását, Konrad Laimert.

(Photo by Joachim Bywaletz/DeFodi Images via Getty Images)

A BILD legfrissebb beszámolója alapján a Chelsea együttese mindenképp szeretné bővíteni a variációs lehetőségeit a középpálya tengelyében. A londoni klubnál ugyanis Kanté és Jorginho szerződése is a végéhez közeledik, és a hírek szerint a francia játékossal nem is alakulnak jól a tárgyalások eddig. A források alapján a Chelsea legfrissebb kiszemeljte nem más, mint az RB Leipzigben futballozó Konrad Laimer. A 25 éves játékost a nyár folyamán a Bayern München is szerette volna leigazolni, ám végül nem jártak sikerrel. A beszámolók szerint a bajor sztárcsapat továbbra sem tett le Laimer megszerzéséről, akinek az idény végén le fog járni a szerződése, így a lipcsei alakulatnak még a télen értékesítenie kell őt, ha szeretnének némi pénzt kapni érte. Amennyiben viszont nem adják el őt a téli átigazolási időszakban, úgy a Chelsea és a Bayern komoly versenyfutást folytathat januártól a 24-szeres osztrák válogatott középpályás kegyeiért, aki ingyen kerülhetne a keretükhöz.

Konrad Laimer 2017 nyarán került az RB Leipzighez. A klub színeiben azóta 167 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 11 gólt és 18 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 28 millió euróra taksálja a transfermarkt.