Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Mönchengladbach támadójával erősítene az Inter! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Inter együttese a Borussia Mönchengladbach támadójával, Marcus Thurammal erősítené meg a keretét.

(Photo by Christian Verheyen/Borussia Moenchengladbach via Getty Images)

A legfrissebb olasz sajtóértesülések szerint az Intert vezető Simone Inzaghi a következő idényre szeretné bővíteni a variációs lehetőségeit a támadószekcióban. A hírek alapján erre a legfőbb kiszemeltje nem más, mint a Borussia Mönchengladbachban futballozó Marcus Thuram. A francia játékos megszerzése azért lenne nagy fegyvertény Inzaghi számára, mert Thuram csatárként és a támadósor bal szélén is otthonosan érzi magát. Ráadásul Thuram az idei évben remek számokat produkál, hiszen 17 találkozón 13 gólnál és 4 gólpassznál jár, amivel eddig karrierje legjobb szezonja felé tart. A transzfert elősegítheti az a tény is, hogy a 25 éves játékos szerződése az idény végén le fog járni, ráadásul nem is szeretne hosszabbítani a német csapattal, így az Inter már a télen megkezdheti vele a tárgyalásokat. Ahogy arról beszámoltunk, Thuram más szárcsapat radarjára is felkerült, hiszen többek között a Bayern München is figyelemmel kíséri a helyzetét.

Marcus Thuram 2019 nyarán került a Gladbach csapatához, akik a Guingamptól igazolták le őt 9 millió euróért. A 25 éves játékos azóta 119 alkalommal ölthette magára a klub mezét, ezeken a találkozókon pedig 41 gólt és 26 gólpasszt ért el.