Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ügynöke szerint Hulk a Monacóba igazolhat!

Tavalyi, Zenit Szentpétervárhoz való, botrányoktól sem mentes átigazolása után, melynek során 55 millió euró cserélt gazdát, a brazil Hulk ismét csapatot válthat. Az erőteljes támadóért a hírek szerint a Chelsea érdeklődik, de a Monaco is hajlandó lenne leigazolni.

A Premier League-ben harmadik helyen végzett londoniak legfeljebb „csak” 40 milliót adtak volna Hulkért a Zenit, akik ezt jogosan kevesellhették is, hiszen ennél jóval többet áldoztak rá tavaly.

A legfrissebb információk szerint a francia első osztályba visszajutott, és már most nagyot alkotni kívánó AS Monacót azonban nem rettenti el, az esetleges magas kivásárlási ár, és erőteljesen érdeklődik a tárgyalás részleteiről.

Hulk ügynöke, José Caldeira egyelőre semmi konkrétat nem árult el, azonban már köntörfalazása is sokat sejtet, így ügyfele akár valóban klubot válthat a nyáron.
„Franciaország egy komoly lehetőség. De vannak más eshetőségek is. Továbbra is bármi lehetséges. Jelenleg nem tudunk semmit sem csinálni, hiszen Hulk a Konföderációs Kupára koncentrál.”

Balogh József