Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: Az Udinesét nem tudták legyőzni a Milan-verők

A Sussuolo ugyan vezetést szerzett, de az Udinese egyenlíteni tudott, így végül a Milan elleni győzelmet követően Simone Zazáéknak ezúttal be kellett érniük egy ponttal.

Zaza a Milan után az Udinesének is beköszönt (Fotó: footmercato.net)

Zaza a Milan után az Udinesének is beköszönt (Fotó: footmercato.net)

Sassuolo – Udinese: 1-1 (1-1)

Gólszerzők: Zaza (15.) ill. Thereau (26.)

A hazaiak a Milan elleni győzelemtől vezérelve jól kezdték a találkozót, ennek pedig negyed óra után meg is lett az eredménye, Sime Vrsaljko beadását Simone Zaza bólintotta a hálóba, 1-0. A gól után újabb csapás érte Andrea Stramaccioni együttesét, Alexandre Geijo combja sérült meg, így a vendégek elvesztették egyik támadójukat is.

Ezt követően is megmaradtak a hazai rohamok, Paolo Cannavaro, illetve Vrsaljko azonban pontatlanok voltak, ennek pedig a 26. percben meglett az eredménye, Allan labdáját Cyril Thereau továbbította a hálóba, 1-1. A félidő hajrájához közeledve felcsillant a remény a Sassuolo számára, előbb azonban Alessandro Longhi löketét mentette bravúrral Orestis Karnezis, majd Zaza fejese tévesztett célt.

A fordulás után Thereau került ismét helyzetbe, de ezúttal hibázott a francia támadó, majd egy órához közeledve Domenico Berardi kísérletezett, az egyik vendég védő azonban még időben blokkolni tudott. Ezt követően alapvetően a Sassuolo szabta meg a játék arculatát, de nem akart összejönni a második találat Zazáéknak, pedig a szándékkal nem volt baj.

Az utolsó negyed órához közeledve Francesco Acerbi is próbálkozott, de ő sem járt sikerrel, a végén pedig Berardi dönthetett volna, de a védelem sokadszor is a helyén volt.

R@mbo