Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barca reagált Mascherano ügyében!

A mai nap folyamán egy pletyka látott napvilágot alapvetően a semmiből keletkezve, amire még az internet nagyra becsült népe sem tudott olyan gyorsan reagálni, mint ahogy azt a  Barcelona tette. Ugyanis a spanyol klub Javier Mascherano eligazolása kapcsán nyilatkozott elég határozottan. Úgymond az asztalra csaptak. 

3221022_heroa

Ahogy, mi is korábban lehoztuk, a Juventus állítólag bejelentkezett a védekező középpályásért avagy védőért (kinek hogy tetszik), sőt már két hete mennek a tárgyalások és magával a játékossal meg is tudtak egyezni. Csak a Barcelona vezetősége maradt volna hátra. Ám még mielőtt bárki is egy jó, vagy rossz szót tudott volna erre mondani a katalán klubtól (?) jött egy reakció:

“Marscherano nem eladó, ő eladhatatlan a klub számára.” 

Hogy miért tettem egy kérdőjelet a klub szó után? Nos azért, mert ez nem hivatalos(!) közlemény a klubtól. Egy spanyol sportlap, nevezetesen a Mundo Deportivo egy, a katalán csapat vezetőségéhez tartozó embertől vette ezt a kijelentést. Persze, nem nevezték meg, hisz így rejtélyesebbé tudták tenni a sztorit. Már amennyiben tényleg létezik olyan személy a vezetőségben, aki ezt mondta, pont az argentin játékos esetében, pont most.

Mellesleg Mascherano szerződése 2018-ig érvénye és 100 milliós kivásárlási ára van. Amit azért nem fog valószínűleg kifizetni a zebra alakulat. Egyszóval, kitudhassa?! Úgy néz ki jó kis szappanoperának nézünk elébe.

Borbély Szabolcs