Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ha Niangot elkerülik a problémák, akkor…

Az olasz élvonalban szereplő AC Milan alkalmazásában álló M’Baye Niang még mindig csak 22 esztendős. Ebből kifolyólag bőven befuthat egy emlékezetesebb karriert, hiszen a képességei megvannak hozzá, ámde ehhez az is kell, hogy a komolyabb problémák elkerüljék a jövőben.

lapr1475-kngh-705x458gazzetta-web_mediagallery-page

M’Baye Niang 2012 nyarán került az AC Milan kötelékébe. Az első idényében mondhatni alapembernek számított az olasz klubnál, viszont jó néhány szituációban meglátszódott nála a rutintalanság. Ezt követően a Rossoneri többször is kölcsönadta. Először a Montpelliernél, majd később a Genoánál tölthetett el fél évet. Ezen kiruccanások jót tettek a számára, látva azt, hogy milyen teljesítményt nyújtott a 2015/2016-os idényben.

A szezon elejét kénytelen volt kihagynia, de ez koránt sem látszódott meg a játékán. Harmadik bajnoki találkozóján rögtön duplázott, és kiosztott egy gólpasszt is. Később egyre jobban futballozott, viszont a 28. fordulótól ismét nem állt a csapat rendelkezésére. Összességében kifogástalan idényt zárt, hiszen 21 tétmeccsen alkalommal volt eredményes és 5 találatot is előkészített. Nos, Niangra az idei kiírás eddigi részében sem lehet panasz, hiszen a Serie A-ban 6 találkozón után már 2 gólnál tart emellett 3 asszisztot is feljegyezhettünk a neve mellé.