Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Anthony Martial a La Ligában?

A Radio Monte Carlo (RMC) információi szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United színeiben futballozó francia támadót, nevezetesen Anthony Martialt szeretné kölcsönvenni a Jorge Sampaoli által irányított Sevilla.  

sevilla-fc-7

A 2015/2016-os idény folyamán a “vörös ördögök” egyik, ha nem a legjobb játékosának számított Anthony Martial. Louis van Gaal bizalmát maximálisan élvezte, míg José Mourinho-ét eddig nem igazán. A bajnokságon 10 mérkőzésen kapott lehetőséget a portugál menedzsertől, melyeken csupán 1 gólt szerzett. Nos, ha valóban igaz is a hír, az már más kérdés, hogy a Manchester United mennyire szeretné elengedni a francia labdarúgót. Amennyiben megtörténne az ideiglenes váltás, a Sevilla tökéletes állomáshely lenne a számára, hiszen az andalúziai klub remekül teljesít a mostani kiírás folyamán. A La Ligában a 3. helyen áll a csapat, ráadásul a Spanyol Kupában és a Bajnokok Ligájában is érdekelt még a Sampaoli vezette gárda. 

Anthony Martial 2015 nyara óta tartozik a Manchester United kötelékébe. Az angol sztárcsapat színeiben eddig minden frontot egybe véve 72 találkozón léphetett pályára, melyek során 23 alkalommal volt eredményes illetve 17 találatot készített elő a társai között. A “vörös ördögökhöz” egyébként 2019 júniusáig köti szerződés, a transfermarkt pedig 27, 2 millió fontra becsüli a piaci értékét.

Németh Boldizsár