Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sergio Ramos: “Boldogabb lennék, ha a Barca veszítene!”

A madridi győzelemmel záruló Napoli – Real Madrid Bajnokok Ligája nyolcaddöntő után a blancók egyik legjobbja, Sergio Ramos boldognak tűnt, ugyanakkor a spanyol válogatott hátvéd elárulta azt is, hogy már csak egy dolog kellene ahhoz, hogy még inkább jobb kedve legyen.

(Kép: marca.com)

A Napoli – Real Madrid (1-3) elleni Bajnokok Ligája visszavágójának madridi hőse, a két Real-gólban is aktívan közreműködő Sergio Ramos a találkozót követően értelemszerűen boldognak tűnt csapata továbbjutása miatt. “Sok problémánk volt az első félidőben! Az az igazság, hogy tisztában kell lennünk azzal, hogy sokszor nem minden úgy alakul, ahogy azt előzetesen eltervezzük. Ezen a ponton azonban nem estünk kétségbe, hiszen a csapat tudja a receptjét annak, hogy mi kell a jó és eredményes futballoz, ez pedig megkönnyíti a helyzetünket!” – Vélekedett a madridiak csapatkapitánya a San Paolo-ban adott interjújában.

A folytatásban Ramos azért még odabökött egyet az őt kritizálóknak, és természetesen a Barcelonáról sem feledkezett meg: “Egy héttel korábban még kritizáltak, most pedig a két gól után arról kellene beszélgetnünk, hogy hős vagyok-e vagy sem!” – Értetlenkedett az újságírók véleményén a hátvéd, aki azért hozzátette, hogy most ugyan nagyon boldog, de még jobban érezné magát, és jobban is tudna aludni, ha a Barcelona kikapna, és nem jutna be a BL legjobb nyolc csapata közé.