Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Man. City: Guardiola most Madridból hozna kapust! – Sajtóhír

Egybehangzó angol lapértesülések szerint a Manchester City menedzsere, Pep Guardiola a nyáron a Real Madrid hálóőrével, Keylor Navasszal erősítene!

(Kép: as.com)

Az átigazolási hírek kapcsán verhetetlennek tekinthető angol lapok legújabban együttesen arról írnak, hogy a szépen-lassan közelgő nyári átigazolási szezonban a Manchester City együttesénél állítólag mindenképpen igazolnának egy új első számú kapust. Manchester kék felén minderre azért van szükség, hiszen Pep Guardiola és csapata számára az FC Barcelonától a nyáron nagy reményekkel szerződtetett Claudio Bravo első szezonja csalódás, a cserekapus Willy Caballero pedig nem tűnik betonbiztos megoldásnak.

A híre karról szólnak, hogy a City spanyol menedzsere ezúttal is Spanyolországba nyúlna vissza, ám Barcelona helyett most Madridban “nézne szét”. Egészen konkrétan Guardiola a Real Madrid hálóőrét, a blancókkal 2020-ig szerződésben álló Keylor Navast szemelte ki magának. A kapus piaci értéket a mértékadó transfermarkt.de 20 millió euróra becsüli.

Az angolok szerint egyébként a Costa Rica-i válogatott hálóőrnek a nyáron több kérője is lehet, hiszen a Man. City-n kívül hallani az Arsenal, a Liverpool, vagy a Paris Saint-Germain együtteséről is. Ráadásul a napokban felmerült, hogy a Real Madriddal újfent összeboronált David de Gea helyére még José Mourinho is számolna a 30 esztendős kapuvédővel.