Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesligából igazolhat az Arsenal

Ahogy közeledik a nyár, úgy lepik el a médiát a különböző átigazolási pletykák. Azonban van olyan híresztelés is, ami túlmutat holmi “azt beszélik” műfajon. Ilyen például a most kivesézendő Arsenal transzfer is, ami nagy valószínűséggel meg fog történni a következő hetekben. Most  a német élvonalból igazolnának az angolok. 

kolasinac

Mégpedig nem is akárhonnan. Németország egyik legpatinásabb klubjától, a Schalke 04-től szerződtetnék a bosnyák válogatott bekket, Sead Kolasinacot. Ami az érdekes ebben, hogy a 23 éves játékost teljesen ingyen tudná megkaparintani londoni klub, mivel a játékos szerződése a nyáron lejár jelenlegi klubjánál.

Ami még érdekesebb a történetben, hogy a védőért két olasz együttes is bejelentkezett: a Juventus és a Milan. Mindkettejüknél már télen szóba került a bosnyák leigazolása, ám egyikük sem tudott megegyezni akkor a Schalke csapatával. Ráadásul ezt a hírt, az átigazolási guruk leghíresebb embere, Gianluca Di Marzio erősítette meg. Amire pedig ő rábólint az jóformán úgy is lesz.

Kolasinac az eddigi szezonban huszonötször lépett pályára a német élvonalban és ezalatt háromszor talált a kapuba és ötször adott gólt érő labdát a társaknak. Érdemes tudni róla, hogy igencsak erős felépítésű, agresszív játékstílusú labdarúgóról van szó, aki könnyen feltalálja magát az ellenfelek kapuja előtt.

Szerző: Borbély Szabolcs