Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sima Lazio győzelem, Quagliarella mesterhármas — videóval

A Serie A 21. fordulójának szinte az össze mérkőzését vasárnapra tették, így aki igazi rajongója az olasz focinak az egy pillanatra sem unatkozhat. 

Lazio — Chievo

Húsz percig alig történt valami, aztán Luis Alberto megpattanó lövése utat tört az ellenfél hálójába. Egy percre rá, azonban jött a válasz. A középkezdést követően Pucciarellinek ívelték a labdát, aki kihasználta a védők ügyetlenségét és a kapuba lőtt. A 32. percben Milinkovic-Savic miatt ismét tapsolhattak a Lazio szurkolói, ugyanis gólt szerzett. A 69. minutumban Milinkovic-Savic hatalmas találata után a hazai drukkerek újra örülhettek. Az utolsó percekre is akadtak gólok. Bastos a tizenhatoson kívülről a hálóba tekerte a lasztit. A 87. percben Nani bődületesen nagy gólt ragasztott a jobb alsóba. Győzelmével a Lazio megtartotta harmadik helyét a tabellán, míg a Chievo 22 ponttal a tizenharmadik.

A meccs összefoglalója magyar kommentárral:

https://youtu.be/XWMw-XJc7YE

Sampdoria — Fiorentina

q

A 14. minutumban Simeone kis híján megszerezte a vezetést a Fiorentinának, azonban fejese egy picivel mellé szállt. Hiába a vendégek fölénye, mégis a Sampdoria szerezte meg a vezetést. A 30. minutumban Quagliarella bombáját képtelen volt hatástalanítani a kapus. Hiába kezdte jobban a második félidőt a Fiorentina, a hazaiak találtak be. Quagliarella ismét túljárt a kapus eszén, és szépen tekert a bal felsőbe. Quagliarella nem bírt magával, pontosabban a védők nem bírtak vele, így 68. percben megszerezte harmadik gólját. A 82. minutumban Carlos Sanchez megszerezte a szépítőgólt a Fiorentinának. Ezzel a győzelemmel a Sampdoria kapaszkodik az élmezőnyre, míg a Fiorentina leszakadni látszik.

A mérkőzés góljai:

https://youtu.be/TI7t5hAC6LU

Bologna — Benevento

A mérkőzést a Benevento kezdte jobban, egészen egy kapufáig jutottak. A 35. percben Mattia Destro találatával a Bologna szerezte meg a vezetést. A 72. minutumban érkezett a második gól, amit szintén a hazaiak szereztek. Az utolsó pillanatokban Dzemaili is betalált, így simán hozta a meccset a Bologna.

Sassuolo — Torino

Az első játékrészt végig a vendégek uralták. Rengeteg helyzetet alakítottak ki, a 26. percben pedig a vezetést is megszerezték Joel Obi kapufás góljával. A Sassuolo válasza az 54. percben jött Berardi révén. Egyik csapat sem tudott a másik fölé kerekedni, maradt az 1-1.

Udinese — SPAL

Az Udinese kezdte jobban a találkozót, és ennek meg is lett az eredménye. Egy szögletet követően Samir talált a SPAL kapujába. A második félidőben azonnal jött a SPAL válasza. Antenucci lövésébe Floccari tette bele a lábát. Helyzetek itt is ott is adódtak, ám gólok nem születtek.

Verona — Crotone

Serie A TIM fényképe.

Akik kilátogattak a találkozóra hamar örülhettek az első gólnak (kivéve a Verona drukkerek), hiszen a 3. percben Barberis szabadrúgását követően a Crotone szerezte meg a vezetést. Az 54. percben óriási meglepetésre újra a vendégek találtak be Stoian révén. Tovább nehezítette a hazaiak dolgát, hogy a 62. minutumban Zuculini kiállíttatta magát. Ricci okosan lerázta magáról az embereket és gólt szerzett a 68. percben 0-3. Ezzel a Crotone nyerte a kiesőjelöltek csatáját.

Mihók Richárd