Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Isco után újabb kulcsember dőlt ki!

Rossz híreket kapott Julen Lopetegui a Real Madrid pénteki edzését követően, hiszen újabb kulcsemberét veszítette a csapat a madridi derbi előtt.

(Kép: marca.com)

A blancók orvosai a pénteki tréninget követően alaposan megvizsgálták a brazilt. A Real Madrid Sanitas Medical Services-ben elvégzett tesztek alapján a klub hivatalos közleményt adott ki, mely szerint Marcelonak jobb vádlijában (soleus sérülése -a szerk.) izomsérülést szenvedett, melynek teljes gyógyulásáig nem léphet pályára.

A Real-ügyekben általában jól értesült Marca sportnapilap szerint Marcelo nem csak az Atlético elleni szombat esti derbit hagyja ki, hanem nagyjából két hétig nem állhat Julen Lopetegui rendelkezésére.
Mindezt azt jelenti, hogy a balhátvéd hiányozni fog a CSKA Moszkva elleni BL-, illetve a Deportivo alavés elleni bajnoki találkozókról is.

Mint ismert a “király gárdában” Marcelo mellett egy másik fontos kulcsember, Isco is harcképtelen, Lopetegui mester viszont örülhet a Sevilla ellen nem futballozó Dani Carvajal visszatérésének.