Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: “Nem nézünk a tabellára, nehogy megszédítsen bennünket!”

A Sevillánál remekül kezdő, a ‘piros-fehéreket’ a La Liga tabellájának elejére kormányzó Pablo Machín szerényen, ám elégedetten értékelte csapata szereplését.

(Kép: as.com)

Nagy az öröm mostanság a Ramón Sánchez Pizjuán stadionban. A nyáron kinevezett tehetség spanyol edzővel, Pablo Machínnal a csapat 8 forduló után ugyanis élen áll a La Ligában.

Az andalúzok legutóbb a Celta Vigót ellen diadalmaskodtak. A Lefújást követően a 43 éves szakember a következőképpen értékelte csapata szereplését: “Felküzdöttük magunkat a tabella elejére. Úgy gondolom, eddig ki tudtuk használni kellőképpen a lehetőségeinket. Viszont tisztában kell lennünk azzal is, hogy lesznek még bőven kétes pillanatok a bajnokság alatt, és az is igaz, hogy a többiek is lesznek ennél jobb formában. Ugyanakkor, ha így tudunk futballozni, hasonló hozzáállással, akkor ez meglátszik majd a későbbiekben is a tabellán.”

“Szuper-hosszú ez az idény. Ahogy mondtam sok minden fog még történni. A tabellával pedig nem érdemes különösebben foglalkoznunk, hiszen ha nem nézünk rá, akkor nem is fog megszédíteni bennünket!” – Tette még hozzá Pablo Macíhn.

A Sevilla tehát zsinórban aratott négy bajnoki győzelmének köszönhetően a spanyol bajnokság listavezetője, és szűk két hétig még biztosan az is marad a Nemzetek Ligája aktuális fordulója miatt.

A válogatott szünet után az andalúzok a Barca vendégei lesznek. Az a meccs egy igazán komoly erőfelmérő is lesz a Machín-csapatnak.